Zodiile cele mai predispuse la îmbogățire. Astrele le-au pus un as în mânecă

Zodiile cele mai predispuse la îmbogățire. Astrele le-au pus un as în mânecă

Banii țin de o energie fabuloasă, iar unele persoane par că știu exact formula magică pentru a accesa această energie dorită de toți.

Pentru unele zodii, e floare la ureche să facă bani

Prosperitatea financiară ține de foarte multe aspecte. Aici ne referim strict la aspectul astrologic, căci, ce să vezi, și acesta este unul important. Astrele îți pot influența semnificativ parcursul financiar. Iată cum!

Și mai ales care sunt zodiile cel mai bine aspectate în sectorul financiar.

Taurul

Taur profimedia 0222932318 jpg

Este o zodie de pământ din cale afară de ambițioasă, care nu poate trăi altfel decât cu prosperitate financiară. Parcursul lor este cumva scris în stele, iar nativii acestui semn sunt ghidați în viață de stele norocoase, care le influențează situația financiară. Unui Taur îi place abundența, din toate punctele de vedere. Îi place să aibă, să dețină, să dispună. Bani, povești de amor, afaceri, joburi. Căci nativul va ști ce să aleagă pentru sine, pentru a-și face viața mai ușoară. Nu e egoist , va da și la alții, dar numai ce se va fi pus el însuși bine la adăpost.

Săgetătorul

Săgetător profimedia 0222931733 jpg

Zicala ”prosperitatea va atrage prosperitate” pare scrisă pentru acești nativi. Guvernat de Jupiter, planeta marelui benefic, Săgetătorul are o viziune super lejeră asupra vieții, o nonșalanță uluitoare, care-i aduce bani. În timp ce alții se zbat, el atrage finanțele ca un magnet. Nu se teme de riscuri, nu-și face gânduri negre, iar mentalitatea pozitivă, de învingător, este la ea acasă în semnul Săgetătorului. Face el cumva și le leagă de minune, explică astroloaga Charlotte Kirsten, pe site-ul său de astrologie.

Un Săgetător nu se va teme să fie deschizător de drumuri, nu se va lăsa până nu va obține beneficiile. Este aprig și decis, nu-s multe lucruri care îi pot sta în cale.

Leul

Leu profimedia 0220132079 jpg

Este un prădător notoriu, un lider înnăscut, care nu se teme să-și arate fața autoritară, atunci când are beneficii de obținut. În toate aspectele vieții, Leul se va poziționa ultra central. Este gata oricând să preia funcții de conducere și automat cele mai bune salarii, scrie astroloaga Emily Newman. Sunt așa de siguri pe ei încât nu-și ratează obiectivele . Leul adoră să aibă bani și să-i cheltuie. Îi place senzația de bunăstare financiară, îi umflă ego-ul. Așadar, e mereu în căutare de pradă. Adună posesii și se mândrește cu ele.

Conform specialiștilor în astrologie, un Leu sărac va fi și unul incredibil de nefericit, un nativ care va simți plenar sentimentul eșecului.

Berbecul

Berbec profimedia 0222931914 jpg

Semnul patronat de Marte caută succesul toată viața. Iar calea nu i se rătăcește des, pentru el vine cumva bătătorită. Este o zodie independentă, care adoră să facă bani și să trăiască bine. Berbecul este și impulsiv, dar nu se teme să profite de o nouă oportunitate, care îi promite prosperitatea. Are o natură sălbatică și se adaptează din mers. Este o caracteristică fantastică și-l poate ajuta în atingerea obiectivelor sale. Are și o latură de comoditate, ce-l poate ține pe loc. Uneori atinge succesul folosindu-se de alții. Fie trișează puțin, fie știe cum să delege altora sarcinile sale.

Fecioara

horoscop fecioara jpg

Acest semn nu are vâlvătaia Berbecului, este mult mai echilibrată și hotărâtă, spune Charlotte Kirsten. Totuși, este zodia mânată de perfecține și de dorința de succes, iar asta o conduce în față, direct pe podiumul celor mai prospere zodii.

O Fecioară nu se va mulțumi cu puțin sau cu resturi. Ea-și clădește succesul și-l vizualizează. Este un semn practic de pământ, care știe exact cum să jongleze cu situațiile, ca să-i aducă beneficii.

Pe primul loc în topul zodiilor prospere se situează un alt semn de pământ: Capricornul.

compatibilitate zodia capricorn 1 0 jpeg

Nu va ezita să renunțe la distracție pentru muncă și ori de câte ori se va ivi ocazia, îți va spune ce important este să te dedici profesiei. Va face mereu ce-i place și ca un maestru al sectorului financiar, Capricornul va atrage prosperitatea. Este un semn foarte serios, stabil, care pune munca pe primul plan. Va fi greu să-l convingi că greșește, atâta timp cât conturile sale sunt bine alimentate. Adoră luxul și va trăi regește. Guvernat de Saturn, Capricornul este definiția simțului de răspundere. Nu ajunge repede în funcții de conducere, ci treptat. Urcă încet și sigur toată viața sa. Este o zodie plină de înțelepciune și carismă. Știe exact din ce cercuri să-și facă prieteni. Da, prieteni cu beneficii. Caută oamenii influenți și compania lor. Situația financiară este prioritară pentru acest semn, apoi toate celelalte.

Foto: Pixabay

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cătălin Bordea s-a răzbunat pe fosta soție după ce a aflat cu cine îl înșela

2 Oana Zăvoranu, declarații cam picante despre amanta lui Alex Ashraf

3 Nici după 50 de ani nu s-a aflat cine e / Povestea bărbatului misterios care a sărit dintr-un avion deturnat, având la el 200.000 USD

4 VIDEO O persoană misterioasă a dat târcoale trupului lui DJ Lalla. Detaliul care ridică semne de întrebare privind decesul

5 Foarte interesante amănunte...