Zodiile cele mai presupuse la o aventură în vacanță. Fluturașii din horoscop, senzuali, atrași de nou

Zodiile cele mai presupuse la o aventură în vacanță. Fluturașii din horoscop, senzuali, atrași de nou

Cu toții știm că vacanțele vin la pachet cu o energie aparte, care te poate face să uiți de familie și responsabilități. Unele semne zodiacale devin de-a dreptul amnezice și-și trăiesc timpul liber cu cea mai mare nonșalanță posibilă.

Care sunt zodiile cele mai senzuale, mereu în căutare de nou și aventură?

E la fel de adevărat că aceste apucături nu pot fi deloc înțelese de semnele cele mai rigide ale zodiacului, cu ar fi Capricornul, Taurul sau Fecioara, zodii dedicate fidelității și moralității.

Dacă simți că ești un adevărat fluturaș fără griji, verifică să nu faci parte din topul infidelilor predispuși la aventuri de o vară.

Care sunt zodiile cele mai senzuale, mereu în căutare de nou și aventură?

Care sunt zodiile cele mai senzuale, mereu în căutare de nou și aventură?

Potrivit lui Michelle Bell, fondatoarea aplicației de astrologie Cosmic Fusion, oamenii care sunt cei mai predispuși să aibă o aventură în vacanță beneficiază de un vibe specific și o personalitate magnetică, aventuroasă, fermecătoare, ce se poate datora însăși zodiei din care fac parte!

Ei sunt deschiși aventurilor și experiențelor noi, ceea ce înseamnă că sunt capabili să încadreze experiențe palpitante de o viață întreagă într-o poveste de dragoste de scurtă durată. Indiferent dacă pleacă sau nu în concediu cu intenția de a avea o aventură de vacanță, reușesc întotdeauna să profite la maximum de timpul liber, flirtând sau chiar concretizând aventura cu vreun localnic sau vreun alt turist venit fără partener(ă), dispus să se bucure de serile răcoroase de vară în același mod.

Iată care sunt cele mai aventuroase trei zodii , fără jenă că au acasă pe cineva care îi iubește.

Gemenii

Cap de listă, acești nativi sunt celebri pentru lejeritatea cu care își înșală partenerul/partenera, soțul/soția. Doar în vise poți găsi un Geamăn fidel, nu o spunem noi, ci specialiștii astrologi.

Este fluturașul suprem al zodiacului! Nu-i ia mult să creeze o legătură cu cineva, iar în vacanță intră rapid în modul de cuceritor. Natura sa este plină de farmec și irezistibilă, subliniază astrologul Michelle Bell.

„În vacanță, energia lor vibrantă este amplificată, făcându-i sufletul oricărei petreceri, ajung imediat în centrul atenției”, spune expertul.

”Ei știu cum să captiveze, ce discuții să lanseze, cum să tachineze, cum să ațâțe! Creează o atmosferă fantastică, e greu să nu le cedezi”, completează specialista.

Problema este doar pentru partenerul stabil al Geamănului, care e predispus la suferință sau... la o fericire dulce-amară, căci trebuie să fie conștient că ce crede că e doar al lui nu e doar al lui.

Balanța

Semnul care e capabil să farmece o insulă întreagă, dacă-și propune. ”Balanța este renumită pentru faptul că apreciază frumusețea, iubirea și romantismul. Are o dorință înnăscută de conexiune, de armonizare, ce altă modalitate e mai indicată decât o aventură de vacanță?”, subliniază Bell.

Săgetătorul

Zodia care trăiește pentru călătorii, explorare, spirit liber. Nu se încurcă în termeni greoi cum ar fi ”stabilitate”, ”relație” sau ”fidelitate”.

Nativii sunt de o curiozitate ieșită din comun. Adoră toate felurile de escapade, inclusiv sau mai ales pe cele amoroase.

”Săgetătorul are o fire jucăușă, este companionul irezistibil, care îți va oferi momente memorabile, dar care trec așa repede! Cu această zodie vei experimenta rapid, tiroliana, scufundările și amorul intens. Până îți revii, s-a terminat, iar el e deja pe drum înspre următoarea aventură. Cert este că momentele cu el sunt de neuitat.”, clarifică astrologul.

Sursă: Michelle Bell, fondatoarea Cosmic Fusion

Foto: Pixabay

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”