Zodiile iți spun ce fel de prieteni ai

Zodiile iți spun ce fel de prieteni ai

Iată ce fel de prieteni ai, potrivit zodiei lor:

Berbec

Berbecul poate fi cel mai bun tip de prieten, deoarece mereu se întâmplă ceva distractiv în preajma lui. Dacă ești Berbec, este posibil ca cei din jur să te considere o persoană foarte amuzantă, creativă, cu care poți vorbi orice. Viața ta este o călătorie continuă. Din păcate, câteodată este o călătorie pe care o faci singură.

Berbecul își va apăra întotdeauna prietenii, însă timpul va afecta de obicei prietenia dintre tine și ceilalți.

Taur

Taurul are o mulțime de prieteni și asta deoarece mereu își face timp să îi asculte. Pentru ei prietenia ocupă un loc important în lista de priorități. Aceștia au grijă de prietenii lor, chiar dacă aceștia nu o fac.

Dacă ești Taur este posibil să îți amintești mereu datele importante și să le organizezi petreceri prietenilor tăi, atunci când este ziua lor de naștere. Ești cu siguranță o prietenă pe care toată lumea și-ar dori-o.

Gemeni

Gemenii au modul lor de a fi mereu în centrul atenției. Dacă tu ești introvertită și ai prieteni Gemeni, aceștia sunt cei mai buni parteneri pentru o petrecere, deoarece sunt amuzanți. Singura problema este că aceștia uită că în anumite momente nu ei trebuie să fie în centrul atenției.

Rac

Nu poți să nu îți iubești prietenul Rac, deși acesta poate fi dificil. Dacă nu au chef de discuții este posibil să nu primești niciun semn de la ei o perioadă destul de îndelungată. Aceștia detestă să fie obligați să răspundă la mesaje, însă țin cu adevărat la prietenii lor, de aceea vor fi mereu lângă tine când vei avea nevoie de ei.

Leu

Prietenul Leu îți va planifica întregul program dacă îl lași. Ai nevoie de el atunci când ești lipsită de chef să faci orice, deoarece te va ajuta să te energizezi. Dacă ar fi după placul lor, Leii ar fi mereu în club, iar acest lucru este bun pentru fericirea și viața ta socială. Consideră-te norocoasă dacă ai prieteni Leu.

Fecioară

Ai nevoie de o prietenă sau de o mamă? Dacă ai o prietenă Fecioară nu trebuie să alegi, deoarece aceasta se va ocupa în detaliu de viața ta dacă îi permiți. Pentru unele persoane acesta este un lucru bun și chiar dacă nu este întocmai ceea ce îți dorești, măcar nu trebuie să te îndoiești de loialitatea prietenei tale. Fecioarele sunt cele mai loiale persoane.

Balanță

Prietenii Balanță pot fi foarte altruiști. Te vor asculta și vor face orice ca să te simți mai bine. Cu toate acestea, Balanțele au nevoie și de timpul lor liber. Este posibil să nu își dorească mereu să stea de vorbă la telefon cu tine, însă nu trebuie să te superi. Balanțele sunt poate cele mai mature persoane.

Scorpion

Scorpionul se numără printre cele mai bune tipuri de prieteni. Acesta îți va lua apărarea, indiferent dacă ai sau nu dreptate. Este foarte loial, însă dacă vei face ceva care îl va răni este posibil să se transforme în dușman. Este bine să eviți să îți minți prietenul Scorpion, deoarece este lucrul cel mai deranjant pentru ei.

Săgetător

Prietenul Săgetător este precum o stea căzătoare. Aduce mereu energie pozitivă și creativitate, schimbându-ți în bine viața. Săgetătorii iubesc aventura și iubesc oamenii, însă totodată își iubesc și libertatea. Din această cauză este posibil să nu realizeze că te neglijează sau că îți rănesc sentimentele, însă știu întotdeauna cum să își compenseze greșelile.

Capricorn

Capricornii sunt printre cei mai ciudați prieteni. Aceștia sunt foarte protectivi, așadar nu este bine să superi pe cineva care are un prieten Capricorn. Totodată își doresc foarte multe de la prietenii lor și se supără ușor. Te pot energiza și amuza, însă la fel de ușor pot porni o ceartă serioasă.

Vărsător

Vărsătorul este tipul perfect de prieten pe care să îl aduci la evenimente. Este cordial și poate întreține o conversație despre aproape orice. Totodată este o persoană care va fi acolo când vei avea nevoie de ajutorul ei.

Pești

Persoanele Pești sunt foarte schimbătoare, însă dacă îi prinzi într-un moment bun poți avea o conversație interesantă. Aceștia împărtășesc rareori lucruri importante despre ei, dar când o fac ești surprinsă. Deși pot avea destule defecte, prietenii Pești te pot înțelege mai bine decât oricine, așadar sunt persoane pe care trebuie să le ai în viața ta. SURSA: Elle.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante