Zodiile lovite de ghinion la final de săptămână. Se anunță certuri în cuplu

Zodiile lovite de ghinion la final de săptămână. Se anunță certuri în cuplu

În timp ce pentru unii nativi vara a venit cu mult noroc , există trei zodii care se situează la polul opus. Vor avea parte de certuri în cuplu, poate chiar de o despărțire și vor primi vești proaste, inclusiv despre starea de sănătate a unei persoane dragi. Totuși, aceste încercări vor fi lecții de viață, menite să îi facă mai puternici, pe viitor.

Se anunță certuri în cuplu pentru o zodie FOTO Arhivă

Previziunile astrologice nu sunt deloc îmbucurătoare pentru trei zodii. La finalul acestei săptămâni, vor simți că le fuge pământul de sub picioare

Zodiile care vor avea ghinion

Probleme la final de săptămână pentru trei dintre semnele zodiacale.

Rac

Nativii din zodia Rac vor primi o veste nu tocmai îmbucurătoare despre o persoană dragă, o problemă de sănătate despre care nu se știa iese acum la iveală. Cu răbdare, pas cu pas, în urma unor investigații medicale, se vor găsi și soluții de tratament. Așa că, nu este cazul să disperați, chiar dacă la aflarea acestora o să simțiți că vă fuge pământul de sub picioare. De asemenea, Racii vor fi apostrofați de șefi dacă nu și-au terminat task-urile la timp. Aceștia le vor da ultimatumuri și vor fi nevoiți să înceapă să ia în serios ceea ce li se cere.

Pești

Pentru pești urmează un sfârșit de săptămână cu turbulențe. Aceștia vor avea certuri cu persoana iubită , este posibil chiar să treacă printr-o separare, însă aceasta va fi de scurtă durată, iar dacă o să țină cont de ceea ce le spune persoana cu care-și împart viața, este posibil ca aceste neînțelegeri să ducă la rezolvări ale unor situații care mocnesc de multă vreme. Însă, trebuie să lase orgoliul deoparte, să înțeleagă că nu dețin mereu adevărul și că este esențial să înțeleagă greșelile pe care le fac, dar și că jumătățile lor au nevoie de mai multă afecțiune și timp petrecut împreună. E timpul ca Peștii să învețe să prioritizeze și viața de familie.

Află ce zodie va mai fi lovită de ghinion, de pe Click.ro

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...