Zona crepusculară/Berenghi: „Ciolacu a fost ţinta unui atac energetic/PSI”/Fiola încă nu s-a pronunțat, doarme lângă damigeană

Zona crepusculară/Berenghi: „Ciolacu a fost ţinta unui atac energetic/PSI”/Fiola încă nu s-a pronunțat, doarme lângă damigeană

Zona crepusculară/Berenghi: „Ciolacu a fost ţinta unui atac energetic/PSI”/Fiola încă nu s-a pronunțat, doarme lângă damigeană.

Naţionalistul Cătălin Berenghi, care a eşuat să ajungă pe lista candidaţilor pentru prezidenţialele din 2019, a prezentat, duminică, un scenariu cu totul neaşteptat în legătură cu momentul în care şeful interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a fost la un pas de leşin în timp ce citea propunerile social-democraţilor pentru relansare economică.

Astfel, Berenghi susţine că Ciolacu a fost ţinta unui atac energetic/PSI, insinuând că şi alţi lideri politici, precum Vadim Tudor, ar fi fost luaţi în vizor într-o manieră similară.

“Există foarte mulţi oameni, antrenaţi Psi în România şi alte ţări, care pot sta liniştiţi acasă în fotoliu, la mii de kilometrii, se concentrează iar tu, ca individ, poţi face stop cardiac, ameţeli, pierderea lucidităţii, moleşeală şi chiar somn în timp ce vorbeşti. Vezi cazul Vadim Tudor, Florian Coldea şi azi Marcel Ciolacu. Astăzi în România opoziţia este foarte importantă, altfel dictatura globaliştilor, rezistenţilor va pune stăpânire pe ţara noastră”, a precizat Berenghi pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că, duminică, conferinţa de presă susţinută de Marcel Ciolacu la sediul PSD din Kiseleff a fost întreruptă după doar câteva minute, după ce liderului PSD i s-a făcut rău în timp ce citea propunerile social-democraţilor pentru relansare economică. La un moment dat, discursul lui Ciolacu a devenit nesigur, cuvintele erau pronunţate cu dificultate. Câteva secunde mai târziu Ciolacu a început să tremure apoi şi-a pierdut echilibrul, fiind aproape să cadă peste pupitru. A fost nevoie ca cineva sa îl susţină.

După externarea din spital, unde medicii au afirmat că şeful social-democraţilor a suferit de o cădere de calciu, acesta a anunţat pe Facebook că este bine şi se va întoarce la lucru.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...