Zsa Zsa Gabor va fi îngropată într-un cimitir din Budapesta

Actrița născută în Ungaria Zsa Zsa Gabor va fi înmormântată într-un cimitir din Budapesta după ce în această săptămâna vor avea loc funeralii la Los Angeles, relatează miercuri DPA, citându-l pe soțul ei, Frederic Prinz von Anhalt.

Zsa Zsa Gabor, care a murit săptămâna trecută în urma unui atac de cord de la Los Angeles la vârsta de 99 de ani, a vrut să călătorească în orașul natal înainte de moarte, a spus soțul fostei actrițe.

Frederic Prinz von Anhalt susține că el și Zsa Zsa erau de multă vreme în contact cu rudele îndepărtate ale actriței din Ungaria, unde este îngropat și tatăl ei evreu.

Actrița reușise, cu ajutorul soțului ei, să obțină un pașaport ungar și vorbise cu el despre o călătorie în Europa, însă o astfel de deplasare ar fi presupus asistență specială, întrucât actrița se deplasa într-un scaun cu rotile din 2002, după un accident de mașină, iar în 2011 piciorul ei drept a fost amputat.

Fiica actriței din cea de a doua ei căsătorie cu Conrad Hilton s-a opus însă ideii, temându-se că mama ei nu se va mai întoarce în SUA.

"Acum este într-o urnă, dar asta nu ne va opri să mergem la Budapesta", a spus Anhalt.

Actrița, care a avut o viață personală tumultuoasă, a murit la 18 decembrie în reședința cuplului din Bel Air.

Funeraliile actriței vor avea loc vineri în Beverly Hills. Ea a trăit mai mult decât 90% din prietenii ei și mulți dintre cei pe care-i mai are nu vor putea să ajungă la funeralii, întrucât sunt plecați în perioada sărbătorilor, a mai spus Frederic Prinz von Anhalt.

Printre cei care nu vor putea s-o însoțească pe Zsa Zsa Gabor pe ultimul drum sunt cea mai veche prietenă a ei, actrița canadiană Ruta Lee, și medicul ei, care este într-o vacanță la schi în Colorado.

"Soția mea nu a ales un moment bun pentru a muri. Ar fi trebuit să moară cu o săptămână mai devreme sau în ianuarie, când toată lumea se întoarce", a glumit soțul actriței.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Luni se declanșează operațiunea de curățare a României de PSD. Vin vremuri noi, oameni buni

2 Gata? Țiitoarea lui Dragnea a renunțat la inelul de logodnă și s-a vopsit blondă

3 Bătaie de joc! Asta ia spor de 3.000 lei pentru condiții grele de muncă!!! E angajată la Parlament și are un s…

4 VIDEO Cum construiesc chinezii un spital într-o săptămână. Imagini cu „pădurea” de excavatoare şi camioane mob…

5 Adevărul despre ce se întâmplă în China! Oameni buni, acolo este acum iadul!

recomandări

Te ia DNA: Marilena Bogheanu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dacă ești miliardar te poți muta acum pe noul yacht în formă de insulă