ZUGRAVUL Negoiță pus sub urmărire penală în dosarul de PLAGIAT! Suspectat de abuz în serviciu și instigare la fals!

ZUGRAVUL Negoiță pus sub urmărire penală în dosarul de PLAGIAT! Suspectat de abuz în serviciu și instigare la fals!

Primarul Sectorului 3 Robert Negoita, care înainte de a fi băgat la înaintare de unchiul fost general de Securitate Anghelescu a fost zilier zugrav pe afară, a fost pus sub urmarire penala de procurori pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu, instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata, instigare la fals intelectual si uz de fals. Potrivit Biroului de presa al Parchetului General, Robert Negoita are calitatea de suspect.

In acelasi dosar, procurorii au inceput urmarirea penala impotriva lui Ioan Dascalu, cel care a coordonat lucrarea de doctorat a lui Negoita, pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu, fals in inscrisuri sub semnatura privata, fals intelectual si uz de fals.

Pe 24 iulie, Ministerul Educatiei a anuntat ca Secretariatul tehnic al CNATDCU a primit punctul de vedere al Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza" in care se constata plagiatul in cazul lucrarii de doctorat a lui Robert Negoita si se recomanda retragerea titlului de doctor.

La randul sau, Negoita a confirmat procedura demarata de Comisia de Etica a Academiei de Politie 'Alexandru Ioan Cuza' pentru a i se retragere titlul de doctor pe motiv de plagiat, el afirmand ca singurul sau regret este ca s-a lasat tentat, in trecut, de aceasta 'moda' a titlurilor academice.

Robert Negoita a devenit doctor in Stiinte Juridice in anul 2012, la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza", cu teza de doctorat "Criza economico-financiara si impactul acesteia asupra echilibrului social".



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro