Zvon de ultima oră!/Asta le-ar întrece pe toate!

Zvon de ultima oră!/Asta le-ar întrece pe toate!

Liberalii nu se înțeleg pe lista miniștrilor. Astfel, au apărut noi propuneri pentru un minsterul Justiției, un minister cheie de la care a și început criza politică, prin demiterea lui Stelian Ion (USR). Astfel, ultima varianta ar fi Alina Gorghiu la Justiție, iar Cătălin Predoiu, care era și el pe lista scurtă, ar urma să meargă la ministerul Apărării. La ministerul justiției a mai fost vehiculat și numele senatoarei Iuliana Scântei, șefa Comisiei Juridice din Senat.

PNL a amânat ședința Biroului Executiv pentru ora 15.00, Sedinta BEx de azi va avea loc la sala Grupului PNL din Camera Deputatilor. Inițial, ședința fusese convocată pentru ora 11, pentru a discuta lista de miniștri cu care premierul desemnat, Nicolae Ciucă, se va prezenta sâmbătă, în Parlament. Din punct de vedere formal, BEX propune lista de miniștri, urmând ca recomandările să fie validate în Biroul Permanent.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…