Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

ZVON/Dragnea și Vâlcov participau doar la discuții unde comisionul sărea de 10 milioane de euro! Ce rol avea țiitoarea

Dragnea și Vâlcov participau doar la discuții unde comisionul sărea de 10 milioane de euro! Ce rol avea țiitoarea. Cică la organele de anchetă ar fi ajuns mai multe denunțuri legate de acest subiect. Ar fi vorba, spun zvonurile, de negocieri cu firme de armament, pharma și bănci. Conform acestor zvonuri, Dragnea era decidentul, Vâlcov era „păianjenul” și țiitoarea „firul”.

Mai intâi, spun zvonurile, emisarii acestor firme îl abordau pe Vâlcov. Căruia îi prezentau oferta. Acesta făcea o evaluare și, dacă el considera de cuviință, transmitea către țiitoare, de fiecare dată numai și numai personal, un memo care ajungea la Dragnea. Dacă Dragnea era de acord, după ce cerea informații pe subiect, țiitoarea îi dădea ok-ul lui Vâlcov să stabilească o întâlnire a respectivilor cu Dragnea. Așa se ajunsese ca poziții-cheie din anumite ministere să fie ocupate doar de către oamenii de casă ai lui Vâlcov. Pentru ca informațiile cerute de la aceștia să fie sigure și să nu mai stârnească suspiciuni în sistem.

Una dintre numirile care a făcut valuri a fost numirea unui semi-boschetar, omul lui Vâlcov, la șefia Vămii. Cică Teodorovici, spun zvonurile, ar fi făcut atunci un scandal uriaș și l-ar fi întrebat pe Vâlcov, cu spume la gură „cât s-a dat”! O fi vreo întâmplare că acum Teodorovici taman a anunțat că aceleași Vămi vor trece în directa sa subordine?

Acum cât s-o fi dat?

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Virgil Măgureanu, dezvăluiri fără perdea despre personajele care au îngropat România în ultimii 30 de an…

2 PSD se pișă pe români! Odrasla pușcăriașului, Mihnea Năstase, a participat marți la ședința de guvern

3 ALERTĂ CCR îl obligă pe președinte să revoce miniștrii demiși de Dăncilă! Dăncilă, obligată să vină în Parlame…

4 EXCLUSIV Ponta va TRĂDA la moțiunea de cenzură! PSD a cumpărat voturile necesare supraviețuirii la Putere!

5 OFICIAL Politehnica București confirmă că diploma președintelui Transelectrica este FALSĂ! Amănunte INCENDIARE…

recomandări

Te ia DNA: Vasile Blaga

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Ce se întâmplă când pui un GoPro pe placa de surfing