Zvon...

Zvon...

Liderul USR, Dacian Cioloș, i-a propus, marți, premierului desemnat, Nicolae Ciucă, să renunțe la mandat pentru a avea timp să negocieze un acord politic și nu pentru că ar fi respins varianta Ciucă, au declarat pentru G4Media.ro surse din partid.

Potrivit acestora, propunerea ar fi avut ca scop obținerea câtorva săptămâni timp de negocierea unui program, urmând ca ulterior să fie desemnat din nou premier Nicolae Ciucă.

Această propunere, care a avut loc înainte de solicitarea de armistițiu transmisă partidelor, ar fi picat deoarece PNL a cerut în continuare susținere pentru guvern minoritar, o soluție respinsă de USR.

Context

Liderul USR, Dacian Cioloș, a declarat, marți seară, că partidul său nu este de acord cu propunerea de armistițiu lansată de PNL liderilor partidelor politice din România pentru a susține un guvern minoritar format din PNL și UDMR.

Cioloș a spus că nu se poate vorbi de un armistițiu pentru că ”PNL și UDMR nu sunt adversari, sunt parteneri” în viziunea USR.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

2 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 VIDEO „Cernobîlul zburător”, gata de lansare / Putin va fi ucis de generali dacă dă ordinul

5 Bătrânul care s-a aruncat cu soția de la etajul 7 a fost demnitar în Guvernul Văcăroiu / Ce a scris în biletul de adio