Zvon...

Zvon...

Liderii PNL așteaptă întoarcerea lui Klaus Iohannis din Egipt pentru a negocia o majoritate parlamentară, susțin surse politice pentru ziare.com. Președintele PNL Florin Cîțu se opune ca Nicolae Ciucă să ofere ministere PSD. Cîțu nu acceptă nici refacerea coaliției de guvernare cu USR.

“În acest moment, generalul Ciucă este prizonierul lui Florin Cîțu, care i-a blocat toate mișcările. Cel care poate salva situația este Iohannis. De fapt, singura soluție e ca Iohannis să-l convingă pe Ciolacu să voteze guvernul Ciucă. Iohannis nu vrea ca USR să revină la guvernare. Îl așteptăm pe << faraon >> ”, susține unul dintre liderii PNL.

Până sâmbătă, premierul desemnat Nicolae Ciucă trebuie să depună în Parlament programul de guvernare și lista de miniștri. Votul final va fi programat săptămâna viitoare.

PSD a cerut 7 ministere pentru a vita Guvernul Ciucă, însă Florin Cîțu s-a opus. De asemenea, USR a anunțat că nu va vota un guvern minoritar PNL - UDMR. Dacian Cioloș vrea refacerea coaliției de guvernare, însă nici Cîțu, nici Iohannis nu vor.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată decăderea unei dive...

2 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…

3 Regele proștilor și-a băgat partidul în faliment! / Ponta pierde și salariul și Tesla X de 130.000 de euro de l…

4 AUDIO „Vin și te iau din pat și acolo la tine, de față cu mumă-ta și cu tac-tu, îți tai capu’!”

5 Nicio surpriză! Mihaela Rădulescu „rupea paturile” încă de tinerică!