Antreprenorii români, pe harta lumii: cinci tranzacţii de succes, cinci lecţii de învăţat

Antreprenorii români, pe harta lumii: cinci tranzacţii de succes, cinci lecţii de învăţat

Two Tap, un proiect cu shopping cart

Cea mai recenta investitie este in Two Tap, o aplicatie care iti permite sa achizitionezi produse de pe orice platforma eCommerce, folosind device-ul sau site-ul preferat. Proiectul a primit o investitie impresionanta, de 2,7 milioane de dolari, mai ales pentru ca business-ul este inceput de mai putin de un an.

Compania romaneasca s-a lansat in acest an cu scopul de a “repara” checkout-urile mobile. Pentru a face acest lucru, a construit ceea ce fondatorii numesc “prima solutie de checkout automat” care permite consumatorilor sa cumpere orice produs, de la orice retailer, de pe orice aplicatie sau website. Are in prezent 215 retaileri in inventar.

Two Tap a avut cel putin trei atuuri – in primul rand, o executie excelenta si explicatie clara, inca din header-ul site-ului, despre ceea ce face produsul. In al doilea rand, experienta cofondatorilor, unul dintre ei, Radu Spineanu, fiind fondator al 2Parale, una dintre cele doua companii majore de pe piata locala de marketing afiliat. In al treilea rand, tinerii au reusit sa se faca cunoscuti, prin aparitii in cotidiene importante, atat pe plan local (Wall-Street.ro a scris despre ei in februarie anul curent) cat si international – TechCrunch i-a avut “in vizor” tot aproape de momentul lansarii. (Antreprenorii din Generatia Net au rezultate).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /