Mihail Vlasov a fost demis din funcţia de preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie

Mihail Vlasov a fost demis din funcţia de preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie

Adunarea Generală Extraordinară a decis vineri să îl demită pe Mihail Vlasov din funcţia de preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) şi l-a numit interimar în această poziţie pe Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ Constanţa.

Mihail Vlasov (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Ppreşedintele interimar şi Biroul de Conducere al CCIR vor verifica activitatea şi gestiunea exercitată de Mihail Vlasov, se arată într-un comunicat transmis de CCIR.

Mihail Vlasov, acuzat de trafic de influenţă şi aflat în arest, a fost suspendat din calitatea de preşedinte în data de 21 martie.

Colegiul de Conducere a luat notă joi de demisia a trei membri din Colegiul Curţii de Arbitraj, respectiv Bogdan Olteanu , Ioan Ionescu şi Brânduşa Ştefănescu, şi a hotărât revocarea Colegiului de Conducere a Curţii de Arbitraj.

În poziţia de preşedinte al Colegiului Curţii de Arbitraj a fost numit Viorel Roş, iar ca membri au fost desemnaţi Stanciu D. Cărpănaru, Dragoş Alexandru Sitaru, Marin Voicu şi Bazil Oglindă.

Instanţa supremă a decis miercuri ca Mihail Vlasov, acuzat de trafic de influenţă, să rămână în arest.

Vlasov a fost denunţat la DNA de omul de afaceri Gheza Iosif Petroczki, de la care ar fi cerut 1 milion de euro, iar în 18 martie a fost prins în flagrant, într-un restaurant din Bucureşti, după ce ar fi primit de la acesta 200.000 de euro.

Fostul preşedinte al CCIR a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în 19 martie, de Curtea de Apel Bucureşti.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”