Ponta, DOBITOCULE, a CRESCUT ȘOMAJUL!

Ponta, DOBITOCULE, a CRESCUT ȘOMAJUL!

Rata şomajului a crescut în ultimul trimestru al anului la 6,7%, de la 6,5% în precedentele trei luni, numărul şomerilor ajungând la 618.000, a anunţat marţi Institutul Naţional de Statistică (INS), citat de Mediafax.

"Pe sexe, ecartul dintre cele două rate ale şomajului a fost de 0,9 puncte procentuale (7,1% pentru bărbaţi faţă de 6,2% pentru femei), iar pe medii rezidenţiale de 1,9 puncte procentuale (7,6% pentru mediul urban, faţă de 5,7% pentru mediul rural). Rata şomajului a atins nivelul cel mai ridicat (24,1%) în rândul tinerilor (15-24 ani)", se arată într-un comunicat al INS.

În trimestrul al patrului al anului 2014, populaţia activă a României era de 9,172 milioane persoane, din care 8,554 milioane erau ocupate şi 618.000 persoane erau şomeri.

Rata de ocupare a populaţiei în vârstă de muncă (15-64 ani) a fost în intervalul analizat de 60,8%, în scădere faţă de cea înregistrată în trimestrul anterior cu 1,8 puncte procentuale.

*Video cu ultima declarație a acestui individ care ar trebui internat: ,,Nu am avut nici timp şi nici foarte mare preocupare să văd în fiecare zi cu ce mă mai ceartă şi mă mai înjură Gorghiu. Ea este cu scandalul, înainte era Udrea cu scandalul. Eu chiar cred că, cât timp sunt prim-ministru, am foarte multe responsabilităţi faţă de cetăţenii acestei ţări, să le spunem ce facem cu Codul fiscal, cu sănătatea, cu educaţia, nu să stau toată ziua să răspund la scandal şi la pus poalele în cap. Deci, nu ştiu ce a zis, nu comentez, nu mă interesează"



Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani