Premierul a discutat cu primarul Capitalei despre situația RADET

Premierul a discutat cu primarul Capitalei despre situația RADET

Premierul Dacian Cioloș a discutat, miercuri, cu primarul Capitalei, Răzvan Sava, pe tema situației RADET. Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a arătat că Guvernul a vrut să se asigure că nu vor exista probleme cu furnizarea apei calde și căldurii în această iarnă.

"Guvernul a dorit să se asigure că au fost rezolvate problemele odată cu aprobarea bugetului RADET și cu împrumutul ELCEN de la trezorerie pentru plata facturilor restante", a spus Suciu. Astfel, în perioada următoare, având bugetul odata aprobat, RADET va avea banii necesari pentru mentenanța instalațiilor tehnice.

Consiliului General al Municipiului București (CGMB) a aprobat, săptămâna trecută, bugetul de venituri și cheltuieli al Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice București (RADET) pe anul acesta.

Președintele Consiliului de Administrație al RADET, Gabriel Dumitrașcu, declara pe 13 noiembrie că bucureștenii ar putea rămâne fără apă caldă și căldură dacă CGMB nu intră în procedură de urgență și nu aprobă bugetul.

AGERPRES/(AS — autor: Alina Novăceanu, editor: Cătălina Matei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa