Răzvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie: Administratorul judiciar al RAAN tratează problemele cu superficialitate

„Ca lucrurile să fie foarte clare, RAAN este o societate în insolvenţă. Capacitatea acţionarului de a influenţa deciziile unei societaăţi în insolvenţă este destul de limitată. Deci capacitatea noastră de a ne exercita dreptul de acţionar este foarte-foarte limitată. Acolo este numit un administrator judiciar desemnat de instanţă. 

 

Sigur, în ultimele zile nu vă ascund faptul că am încercat, fără succes, sigur este numit de instanţă, deci trebuie să-i respecţi independenţa – a mers cu un plan de reorganizare care a fost acceptat – în ceea ce priveşte o societate în insolvenţă. Dar sentimentul pe care-l am este că acest om desemnat de instanţă tratează lucrurile cu foarte multă lipsă de responsabilitate. Şi dacă cineva în această ţară crede că-şi poate bate joc de statul român şi-şi poate bate joc de mii de oameni şi-şi poate bate joc de o societate care e o societate sensibilă din punct de vedere al activităţii de acolo, se înşeală“, a atras atenţia oficialul.

 

Nicolescu a precizat că doreşte un dialog cu Ion Tudor, partener în cadrul SCP Tudor & Asociaţii SPRL, în privinţa RAAN.

 

Aceasta este în insolvenţă din toamna anului trecut. Compania este vitală pentru sectorul energetic românesc, producând apa grea, necesară reactoarelor de la Cernavodă. De asemenea, compania manevrează în procesul de producţie hidrogen suflurat, un gaz foarte otrăvitor.

 

 

Sursa: adevarul.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / În PSD se vorbește despre iminenta punere sub acuzare a lui Dragnea, Carmen Dan și Dăncilă în Dosar…

2 Hai, că se poate! Cîțu anunță înghețarea salariilor demnitarilor, concedieri din aparatul bugetar, interzicere…

3 ULTIMĂ ORĂ / Ministrul de interne îl va destitui pe Raed Arafat săptămâna viitoare

4 Prostul politicii românești a rămas fără partid. Toți membrii celei mai mari organizații au demisionat scuipân…

5 Guvernul PNL, un prim pas spre decență: Pensia nu va mai putea fi cumulată cu salariul la stat

recomandări

Te ia DNA: Dinu Pescariu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Veverița asta a fost salvată după un uragan