Răzvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie: Administratorul judiciar al RAAN tratează problemele cu superficialitate

„Ca lucrurile să fie foarte clare, RAAN este o societate în insolvenţă. Capacitatea acţionarului de a influenţa deciziile unei societaăţi în insolvenţă este destul de limitată. Deci capacitatea noastră de a ne exercita dreptul de acţionar este foarte-foarte limitată. Acolo este numit un administrator judiciar desemnat de instanţă. 

 

Sigur, în ultimele zile nu vă ascund faptul că am încercat, fără succes, sigur este numit de instanţă, deci trebuie să-i respecţi independenţa – a mers cu un plan de reorganizare care a fost acceptat – în ceea ce priveşte o societate în insolvenţă. Dar sentimentul pe care-l am este că acest om desemnat de instanţă tratează lucrurile cu foarte multă lipsă de responsabilitate. Şi dacă cineva în această ţară crede că-şi poate bate joc de statul român şi-şi poate bate joc de mii de oameni şi-şi poate bate joc de o societate care e o societate sensibilă din punct de vedere al activităţii de acolo, se înşeală“, a atras atenţia oficialul.

 

Nicolescu a precizat că doreşte un dialog cu Ion Tudor, partener în cadrul SCP Tudor & Asociaţii SPRL, în privinţa RAAN.

 

Aceasta este în insolvenţă din toamna anului trecut. Compania este vitală pentru sectorul energetic românesc, producând apa grea, necesară reactoarelor de la Cernavodă. De asemenea, compania manevrează în procesul de producţie hidrogen suflurat, un gaz foarte otrăvitor.

 

 

Sursa: adevarul.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Adevărul despre ce se întâmplă în China! Oameni buni, acolo este acum iadul!

2 Coincidenţe ciudate despre marele laborator bacteriologic din Wuhan, care lucrează cu virusuri

3 VIDEO Cum construiesc chinezii un spital într-o săptămână. Imagini cu „pădurea” de excavatoare şi camioane mob…

4 Bătaie de joc! Asta ia spor de 3.000 lei pentru condiții grele de muncă!!! E angajată la Parlament și are un s…

5 Virusul chinezesc, scăpat din laborator? Citiți ce scria prestigioasa revistă Nature în 2017

recomandări

Te ia DNA: Baronul Salvador

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Imagini din toată lumea de la eclipsa / superluna de aseară