Se înființează UNPR 2, zis și PLR, partidul aproximativ al lui Călin Popescu Tăriceanu

La Sala Parlamentului se desfășoară Congresul unui așa zis Partid Liberal Reformator, în fapt, un soi de UNPR 2.
Ca și UNPR-ul lui Gabriel Oprea, supranumit Aproximativ doi morți, PLR e un partid aproximativ. Deși Călin Popescu Tăriceanu, acest prezervativ folosit al Famigliei Ponta, invitat de Căcănia Tva lui Sebastian Ghiță și de Bulanul Tv a lui Dan Voiculescu să se deșarte politico- ideologic, îngaimă ceva despre Ionel Brătianu, mai nou revendicat strămoș politic nu numai de PDL-istul Vasile Blaga, dar și de PSD-istul Victor Ponta, în fapt, cum ar spune Rechizitoriul, noua formațiune are un singur punct de Program Politic:
Lingerea în sus și-n jos, dar și dintr-o parte într-alta, cu duioșie, să ivite asprimile limbii, a Înaltului Fund al lui Victor Ponta.

În istoria postdecembristă, guduratul, scheunatul și mieunatul în perspectiva unui ciolan s-au definit drept realități pentru multe partide. Nici unul dintre acestea nu-l întrece în materie de ciolan pe acest partid înființat de PSD în numele lui Călin Popescu Tăriceanu pentru ca baronii PSD să aibă, pe lîngă ibovnice propriu zise, și un partid ibovnic, cu care să iasă în lume drept liberali. PLR va primi posturi în Guvern, perpetuul însurățel  își va îngroșa contul în bancă, baronii PSD vor fura și mai zdravăn, Victor Ponta va plagia tot ce poate fi plagiat, iar liderii PNL din gașca lui Klaus Iohannis vor avea un partid refugiu în cazul în care Neamțul va intra apă. Și uite așa, România va merge înainte, ca să nu meargă înapoi!

Ion Cristoiu

http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-la-ora-12-se-infiinteaza-unpr-2-zis-si-plr-partidul-aproximativ-al-lui-calin-popescu-tariceanu/


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Epidemia face ravagii în Rusia! / Doctoriţa care l-a sfidat pe Putin şi a dat alarma despre coronavirus, arestat…

2 Previziunile IHME(University of Washington) pentru România: 13 aprilie, vârful epidemiei, 8 mai, prima zi fără…

3 Guvernul Orban a hotărât: Urmează o perioadă de sacrificii uriaşe pentru toată lumea, cu excepţia bugetarilor

4 VIDEO Imagini inedite cu Boris Johnson publicate de Rareș Bogdan

5 VIDEO Foarte util / Medic din prima linie în lupta cu COVID-19 despre „mitul tratamentelor minune” și fake-urile…

recomandări

Te ia DNA: VOCHITOIU HARALAMBIE

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Burgeri în cele mai ciudate ipostaze