Accident aviatic în Taiwan: Cel puțin 16 morți și 27 de dispăruți (nou bilanț)

Accident aviatic în Taiwan: Cel puțin 16 morți și 27 de dispăruți (nou bilanț)

Cel puțin 16 persoane și-au pierdut viața în Taiwan în urma prăbușirii unui avion al companiei TransAsia Airways cu 58 de pasageri la bord într-un râu de mică adâncime, la scurt timp după ce decolase de pe un aeroport din Taipei, relatează miercuri Reuters.

Potrivit AFP, echipele de salvare au anunțat că 15 supraviețuitori au fost scoși din avionul care era în curs de scufundare, iar 27 sunt date dispărute.

Avionul s-a prăbușit după ce a zburat la o distanță de câteva sute de metri printre clădiri, a lovit un pasaj cu aripa de la babord și s-a prăbușit într-un râu de mică adâncime. Potrivit unor surse oficiale, 31 de turiști din China se aflau la bordul avionului.

Accidentul s-a produs în jurul orei locale 11.00 (03.00 GMT), la puțin timp de la decolarea zborului GE235, cu 53 de pasageri și cinci membri ai echipajului la bord, de pe aeroportul Songshan din Taipei, având ca destinație insula Kinmen.

Acesta este al doilea accident al unui avion aparținând companiei taiwaneze TransAsia Airways în șase luni, după prăbușirea la sfârșitul lunii iulie a unui zbor intern, accident în care și-au pierdut viața 48 de persoane, menționează AFP. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro