Activitatea președintelui Putin este susținută de 88% dintre ruși (sondaj)

Activitatea președintelui Putin este susținută de 88% dintre ruși (sondaj)

Activitatea lui Vladimir Putin în funcția de președinte al Federației Ruse este susținută de 88% dintre ruși, a declarat vineri, pentru agenția de presă oficială Tass, directorul Centrului Național de Sondare a Opiniei Publice din Rusia (VȚIOM), Valeri Fedorov.

'Activitatea șefului statului este susținută de 88% dintre ruși, în timp ce 7% nu o susțin', a spus Fedorov, precizând că 'Putin se află la vârful încrederii publice', actualele rezultate fiind cele mai mari din ultimii 15 ani.

Potrivit directorului VȚIOM, 'cele mai importante succese ale lui Vladimir Putin în timpul ultimului an de președinție sunt stabilizarea situației din țară și reunificarea Crimeii cu Rusia'.

'Figura lui Putin stârnește în societate de cele mai multe ori emoții pozitive. Cele mai importante dintre ele sunt respectul, speranța, încrederea. Despre emoții negative se vorbește mult mai rar decât în urmă cu un an', a subliniat Fedorov.

Directorul VȚIOM a precizat că sondajul cu privire la atitudinea rușilor față de Putin este realizat în fiecare an în martie, de ziua alegerii sale pentru primul mandat prezidențial. Actualul sondaj a fost realizat în 7-8 martie, în 130 de localități ale Rusiei, pe un eșantion de 1.600 de oameni.

Nivelul de încredere față de președintele în exercițiu al Rusiei a crescut pe parcursul întregului an, ajungând la sfârșitul lui noiembrie la 87,5%, a mai spus Fedorov.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Încep să apară dezvăluirile „hard” despre „fratele” Tate în presa tabloidă britanică

2 Pesedistul Bădălău despre șefa CNI: Fă, mânca-mi-ai …(cuvânt obscen)…dacă nu te calc în picioare, dacă nu îmi dai sala de sport.”

3 Răsturnare de situație? / Fanii Craiovei au provocat întreruperea partidei cu Sepsi pentru a se răzbuna pe Mititelu jr

4 Cea mai tare imagine cu noul președinte al Cehiei!

5 Polițiști mână în mână cu o „gardiancă” a fraților Tate? / Mărturia care dă fiori a uneia dintre victime