Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Activitatea președintelui Putin este susținută de 88% dintre ruși (sondaj)

Activitatea lui Vladimir Putin în funcția de președinte al Federației Ruse este susținută de 88% dintre ruși, a declarat vineri, pentru agenția de presă oficială Tass, directorul Centrului Național de Sondare a Opiniei Publice din Rusia (VȚIOM), Valeri Fedorov.

'Activitatea șefului statului este susținută de 88% dintre ruși, în timp ce 7% nu o susțin', a spus Fedorov, precizând că 'Putin se află la vârful încrederii publice', actualele rezultate fiind cele mai mari din ultimii 15 ani.

Potrivit directorului VȚIOM, 'cele mai importante succese ale lui Vladimir Putin în timpul ultimului an de președinție sunt stabilizarea situației din țară și reunificarea Crimeii cu Rusia'.

'Figura lui Putin stârnește în societate de cele mai multe ori emoții pozitive. Cele mai importante dintre ele sunt respectul, speranța, încrederea. Despre emoții negative se vorbește mult mai rar decât în urmă cu un an', a subliniat Fedorov.

Directorul VȚIOM a precizat că sondajul cu privire la atitudinea rușilor față de Putin este realizat în fiecare an în martie, de ziua alegerii sale pentru primul mandat prezidențial. Actualul sondaj a fost realizat în 7-8 martie, în 130 de localități ale Rusiei, pe un eșantion de 1.600 de oameni.

Nivelul de încredere față de președintele în exercițiu al Rusiei a crescut pe parcursul întregului an, ajungând la sfârșitul lui noiembrie la 87,5%, a mai spus Fedorov.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 PORNREVENGE. Site-urile porno sunt încă pline cu numele Anei Birchall

2 ALERTĂ Dragoș Anastasiu, patronul Eurolines, despre care se spune că va fi premierul României, a vândut afacer…

3 HOPA! Dan Turturică, veste proastă pentru „băieții” care-au pus mâna pe Dăncilă: SUA nu uită și nu iartă!

4 VIDEO Momentul când o jandarmeriță îl gazează mortal pe bărbatul din Vatra Dornei. Un martor a avertizat-o că …

5 Un bărbat din Vatra Dornei a MURIT la spital, după ce jandarmii l-au ținut minute bune la pământ și i-au pulve…

recomandări

Te ia DNA: ISU

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dacă vrei Jurassic Park în viața reală, mută-te în Australia