Angela Merkel afirmă că afganii care vin în Germania pentru un trai mai bun vor fi repatriați

Angela Merkel afirmă că afganii care vin în Germania pentru un trai mai bun vor fi repatriați

Cancelarul german, Angela Merkel, a afirmat miercuri că afganii care vin în Germania în căutarea unor condiții economice mai bune vor fi trimiși înapoi în Afganistan, relatează agenția Reuters.

Exprimându-se în cadrul unei conferințe de presă comune cu președintele Afganistanului, Ashraf Ghani, la Berlin, Angela Merkel a afirmat că Germania își va îndeplini obligațiile umanitare față de afganii care se află în pericol mare deoarece au lucrat pentru forțe străine precum armata germană.

''Dar când refugiații vin pentru un trai mai bun — și știu că această speranță este mare pentru mulți—, atunci nu există nici un motiv de a obține azil sau rezidență aici'' (în Germania), a declarat dna Merkel, adăugând că în astfel de cazuri persoanele vor fi repatriate. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…