Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

'Charlie Hebdo' își va publica următorul număr într-un milion de exemplare

Săptămânalul satiric francez 'Charlie Hebdo', care miercuri a fost ținta unui atac terorist în care au fost uciși opt dintre ziariștii săi, inclusiv directorul publicației, va fi tipărit la 14 ianuarie, ca în fiecare zi de miercuri de până cum, dar tirajul său va fi excepțional, de un milion de exemplare, anunță joi DPA și EFE.

Informația a fost furnizată la postul 'France Info' de avocatul și colaboratorul revistei, Richard Malka.

'Trebuie să opunem rezistență în fața fricii, tăcerii, urii, să luptăm cu rațiune, cu ajutorul cuvântului, a râsului și surâsului. Trebuie să surâdeți dacă vreți să ne ajutați, să râdeți și să faceți în așa fel încât tot acest lucru să aibă un sens', a afirmat el.

Jurnaliștii care au supraviețuit atentatului de la redacția publicației 'Charlie Hebdo' vor fi găzduiți în sediul ziarului 'Liberation', sunt sprijiniți de multe alte mass media franceze și primesc dovezi de solidaritate din întreaga lume. Caricaturi semnate de unii dintre ziariștii uciși joi au fost reproduse în foarte multe publicații de pe tot globul.

Următorul număr din 'Charlie Hebdo' va avea mai puțin de 16 pagini, formatul său obișnuit, dar se va găsi în toate punctele de vânzare a presei, a subliniat Richard Malka, reinterând un apel la 'conștientizare' și unitate națională în toate regiunile țării.

AGERPRERS


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Dan Barna, ÎNGROPAT de RISE Project: A folosit aceleași scheme ca Dragnea!

2 DOCUMENT / Lovitură de teatru în Dosarul Vâlcov!

3 Ce vremuri...Însă, la unii, coafura rezistă...

4 BREAKING Savonea NU a reușit s-o impună pe procuroarea PSD la Secția Specială nici a 7-a oară!

5 Ultima MUIE dată de Guvernul Dăncilă României! O petardă PSD numită secretar de stat la ministerul Justiției!

recomandări

Te ia DNA: Tutulan Rica - Baron local

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Coaste de miel cu mentă și chimion