Crimeea: Steven Seagal a susţinut un concert pe o scenă decorată cu drapelul separatiştilor proruşi

Crimeea: Steven Seagal a susţinut un concert pe o scenă decorată cu drapelul separatiştilor proruşi

Actorul şi cântăreţul american Steven Seagal a susţinut un concert, sâmbătă, în Crimeea, pe o scenă decorată cu drapelul separatiştilor proruşi din Ucraina, informează AFP.

Steven Seagal (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Steven Seagal, star al filmelor de acţiune, şi trupa sa de blues au susţinut un concert sâmbătă seară cu ocazia unui eveniment organizat de motocicliştii din Sevastopol, oraş-port la Marea Neagră din Peninsula Crimeea, ataşată la Rusia în urma unui referendum organizat în luna martie.

Drapelul "Republicii populare Doneţk" autoproclamate, principalul bastion al separatiştilor proruşi din Ucraina, era abordat într-un colţ al scenei.

Potrivit agenţiei de presă ruse RIA Novosti, actorul american a spus că a venit în Crimeea deoarece muzica îi uneşte pe oameni.

Cu toate acestea, Steven Seagal a fost exclus de la un festival de blues din Estonia în această vară, din cauza sprijinului său pentru ataşarea Crimeii la Rusia.

Într-un interviu acordat în luna martie unui ziar rusesc, Steven Seagal a spus că dorinţa preşedintelui Vladimir Putin de a-i proteja pe ruşii din Crimeea "cât se poate de rezonabilă".

Actorul american şi Vladimir Putin, care întreţine imaginea unui om puternic, sunt prieteni de mulţi ani şi se întâlnesc cu regularitate, a precizat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedinţiei ruse, anul trecut, cu ocazia unei vizite întreprinse de Steven Seagal la Moscova pentru promovarea artelor marţiale.

Steven Seagal, expert în aikido, a vorbit la rândul său de Vladimir Putin, care deţine la rândul său centura neagră la judo, ca despre un prieten pe care îl consideră ca pe un frate.

Steven Seagal, născut pe 10 aprilie 1952, este actor, producător şi scenarist, el jucând în numeroase filme de acţiune. Actorul este, totodată, maestru în artele marţiale japoneze, având centura neagră cu 7 dani în stilul aikido. Filmele în care a jucat au avut încasări totale de peste 923 de milioane de dolari pe plan mondial. Steven Seagal este un cunoscut militant pentru protecţia mediului, un activist pentru drepturile animalelor şi un susţinător al mişcării pentru independenţa Tibetului.

Actorul Steven Seagal a vizitat România de mai multe ori în ultimii ani, pentru o serie de filmări.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...