Cuplul Clinton avea o datorie de 12 milioane de dolari când a plecat de la Casa Albă

Hillary Clinton a declarat marţi că ea şi soţul ei aveau o datorie în valoare de 12 milioane de dolari când au plecat de la Casa Albă, subliniind că, deşi viaţa lor era foarte diferită de viaţa a numeroşi americani, cuplul s-a confruntat cu "aceleaşi probleme ca mulţi oameni", relatează Mediafax.

"Aveam aproape 12 milioane de dolari datorie", a declarat fosta şefă a diplomaţiei americane pentru postul ABC, cu ocazia lansării cărţii sale de memorii în Statele Unite.

"A fost necesar să muncim cu adevărat din greu. Eu eram în Senat, nu puteam să fac cine ştie ce, şi-i sunt foarte recunoscătoare soţului meu, care a muncit întotdeauna mult, născându-se sărac", a spus fosta Primă Doamnă a Statelor Unite.

Cuplul prezidenţial a fost nevoit să se împrumute pentru finanţarea cheltuielilor cu avocaţii în cazul Monica Lewinski, care a afectat al doilea mandat al lui Bill Clinton (1997-2001).

Într-un interviu pentru acelaşi post, difuzat luni, Hillary Clinton a declarat că ea şi soţul ei "nu doar că nu aveau bani, dar aveau datorii" atunci când au plecat de la Casa Albă, în 2001.

Deşi exactă din punct de vedere "tehnic", această afirmaţie a provocat o serie de comentarii ironice, deoarece soţii Clinton deţin în prezent două case evaluate la câteva milioane de dolari şi obţin sute de mii de dolari în schimbul susţinerii unor discursuri în întreaga ţară.

Sute de persoane stăteau la coadă, marţi dimineaţa, la New York, în faţa librăriei Barnes & Noble, unde Hillary Clinton urma să ofere autografe pe cartea "Hard Choices".

Unii, purtând tricouri cu mesajul "Hillary rocks", au petrecut o bună parte din noaptea de luni spre marţi în faţa librăriei.

 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Oficial / El este imbecilul care a declanșat scandalul cu imaginea din biroul premierului Orban

2 Informație / Teodorovici a TURNAT două ore la DNA! Baroni PSD și președinți de CJ-uri din zona Moldovei și Teleo…

3 VIDEO Teodorovici, mesaj mafiot filmat: „Unii să nu uite că am ce spune la DNA”

4 VIDEO Chelnerul numit manager de spital: „Școala vieţii a mea face mai mult decât două facultăţi”

5 FOTO Una dintre cele mai sexy sportive din lume este din România

recomandări

Te ia DNA: Dan Iulian Idolu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

10+ Fotografii nepublicate din arhiva National Geographic