Cuplul Clinton avea o datorie de 12 milioane de dolari când a plecat de la Casa Albă

Cuplul Clinton avea o datorie de 12 milioane de dolari când a plecat de la Casa Albă

Hillary Clinton a declarat marţi că ea şi soţul ei aveau o datorie în valoare de 12 milioane de dolari când au plecat de la Casa Albă, subliniind că, deşi viaţa lor era foarte diferită de viaţa a numeroşi americani, cuplul s-a confruntat cu "aceleaşi probleme ca mulţi oameni", relatează Mediafax.

"Aveam aproape 12 milioane de dolari datorie", a declarat fosta şefă a diplomaţiei americane pentru postul ABC, cu ocazia lansării cărţii sale de memorii în Statele Unite.

"A fost necesar să muncim cu adevărat din greu. Eu eram în Senat, nu puteam să fac cine ştie ce, şi-i sunt foarte recunoscătoare soţului meu, care a muncit întotdeauna mult, născându-se sărac", a spus fosta Primă Doamnă a Statelor Unite.

Cuplul prezidenţial a fost nevoit să se împrumute pentru finanţarea cheltuielilor cu avocaţii în cazul Monica Lewinski, care a afectat al doilea mandat al lui Bill Clinton (1997-2001).

Într-un interviu pentru acelaşi post, difuzat luni, Hillary Clinton a declarat că ea şi soţul ei "nu doar că nu aveau bani, dar aveau datorii" atunci când au plecat de la Casa Albă, în 2001.

Deşi exactă din punct de vedere "tehnic", această afirmaţie a provocat o serie de comentarii ironice, deoarece soţii Clinton deţin în prezent două case evaluate la câteva milioane de dolari şi obţin sute de mii de dolari în schimbul susţinerii unor discursuri în întreaga ţară.

Sute de persoane stăteau la coadă, marţi dimineaţa, la New York, în faţa librăriei Barnes & Noble, unde Hillary Clinton urma să ofere autografe pe cartea "Hard Choices".

Unii, purtând tricouri cu mesajul "Hillary rocks", au petrecut o bună parte din noaptea de luni spre marţi în faţa librăriei.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...