Două avioane militare ucrainene, doborâte de separatiști

Două avioane militare ucrainene, doborâte de separatiști

Două avioane militare ucrainene, doborâte de separatiști.
Armata Ucrainei susține că separatiștii au doborât două avioane militare ucrainene în Estul țării, transmit Interfax și AFP.
Două avioane de vânătoare au fost doborâte în estul Ucrainei, potrivit unui purtător de cuvânt militar. Cele două aparate de tip Suhoi au fost doborâte deasupra regiunii Saur Mogila, o zonă înaltă din regiunea Doneţk. 

Locul în care au fost doborâte avioanele se află la mai puţin de 50 de kilometri depărtare de satul Grabovo, lângă care s-a prăbuşit, joia trecută, cursa MH 17 aparţinând Malaysia Airlines, tragedie în care 298 de oameni au fost ucişi.

Deocamdată nu se cunoaşte soarta piloţilor, a precizat purtătorul de cuvânt Oleksîi Dmitraşkivski.

Această informaţie a fost anunţată la şase zile după prăbuşirea, joi, a unui avion de linie malaysian cu 298 de persoane la bord, doborât de o rachetă în zona controlată de rebelii proruşi din estul Ucrainei.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi imagini cu ce-au lăsat americanii în Afganistan...

2 VIDEO Stupoare în Rusia! / Cum arată un convoi militar rusesc cu lansatoare Katiușa din anii `40 și camioane din anii `30

3 VIDEO Imagini ca de la răscoala din 1907 în Franța...

4 Un fost șef în CIA explică de ce Moldova ar trebui să se unească cu România

5 „Cine este bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu?” / Scrisoarea de adio lăsată de tatăl criminal înainte să-și ucidă fiul