EXPLOZIE într-o mină din Ucraina: Nouă mineri sunt daţi dispăruţi

EXPLOZIE într-o mină din Ucraina: Nouă mineri sunt daţi dispăruţi

Nouă mineri au fost daţi dispăruţi joi, în urma unei explozii accidentale într-o mină din regiunea Doneţk, în estul Ucrainei, au anunţat autorităţile locale, citae de Mediafax.

Explozia a avut loc la ora locală 3.39 (3.39, ora României), la aproximativ 300 de metri în subteran, într-o mină de la Kirovsk, la aproximativ 60 de kilometri de Doneţk, au anunţat serviciile de salvare într-un comunicat. Nouă mineri se aflau în zona respectivă, iar situaţia lor era necunoscută joi la prânz.

Salvatorii au precizat că explozia a fost accidentală. Mina se află într-o zonă devastată de o insurecţie armată prorusă, aflată în curs, în estul Ucrainei.

Regiunea Donbas, în centrul căreia se află Doneţkul, este o importantă zonă de producţie minieră. Accidentele în minele din această regiune sunt destul de frecvente.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…