HAOS pe străzile şi aeroporturile din Moscova, din cauza unei furtuni de zăpadă - FOTO

HAOS pe străzile şi aeroporturile din Moscova, din cauza unei furtuni de zăpadă - FOTO

O furtună de zăpadă a provocat haos, joi, pe străzile din Moscova şi a cauzat întârzierea a peste 150 de zboruri pe aeroporturile din capitala rusă.

HAOS pe străzile şi aeroporturile din Moscova, din cauza unei furtuni de zăpadă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Intemperiile din capitala rusă au devenit astăzi o adevărată încercare pentru locuitori", a constatat postul de televiziune NTV, care a difuzat imagini cu maşini şi camioane acoperite de zăpadă şi blocate în mijlocul străzilor din Moscova.

Conform serviciilor meteorologice din Moscova, stratul de zăpadă ar urma să atingă 20 de centimetri până seara. Furtuna ar urma să continue toată seara, cu polei şi rafale puternice de vânt.

Peste 150 de zboruri au avut întârzieri, iar aproximativ 20 au fost anulate pe cele trei aeroporturi din Moscova, dintre care cele mai multe pe cel mai mare aeroport internaţional din capitală, Domodedovo, potrivit presei ruse.

"Traficul este blocat pe toate drumurile", în timp ce temperaturile, care au scăzut la minus 8 grade Celsius, au complicat situaţia, a declarat un analist al serviciului Yandex.Probki, Leonid Melnikov.

Astfel, pentru a parcurge o porţiune de 50 de kilometri pe o autostradă de la periferia din sud-vest a Moscovei automobiliştii aveau nevoie de peste 10 ore în cursul după-amiezii.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată podul care va lega Ardealul de Oltenia

2 Așa o fi?

3 Noi stenograme despre avocata Cămătarilor / L-a apărat și pe Fluturică, un interlop care a bătut o victimă cu pl…

4 Criza energetică europeană se va înrăutăți în această iarnă. Consumatorii ar putea fi rugați să consume mai pu…

5 VIDEO Trei români beți au devastat un bar în Italia, i-au bătut pe angajați și pe proprietar