India: O călugăriță de 70 de ani, violată în grup într-o școală de șapte sau opt hoți veniți la furat

O călugăriță în vârstă de circa 70 de ani a fost violată în grup sâmbătă de șapte sau opt hoți, atunci când a încercat să-i împiedice să fure dintr-o școală creștină misionară din estul Indiei, a anunțat poliția, informează Associated Press.

Măicuța a fost spitalizată în stare gravă după atacul care a avut loc la Școala "Conventul Iisus și Maria" din districtul Nadia, situat la 80 de kilometri nord-est de Calcutta, capitala statului Bengalului de Vest, a declarat un ofițer de poliție. Indivizii au reușit să fugă și sunt căutați de poliție, a adăugat acesta, sub rezerva anonimatului.

Sâmbătă dimineața, hoții i-au legat cu funii pe paznicii școlii și au intrat în camera măicuțelor, unde femeile dormeau. Au dus-o pe una dintre măicuțe într-o altă cameră atunci când aceasta a încercat să-i oprească și au violat-o. Femeia atacată are circa 71 sau 72 de ani și este cea mai în etate călugăriță din școală, a spus ofițerul de poliție.

Apoi indivizii au fugit cu niște bani, un telefon mobil, un laptop și un aparat foto, toate aparținând școlii. Ei au vandalizat capela școlii și obiectele religioase, a transmis agenția de presă Press Trust of India, citând declarații făcute de arhiepiscopul Calcuttei, Thomas D'Souza.

Zeci de studenți furioși, însoțiți de părinți și profesori, au blocat drumul din apropiere și șinele de tren timp de câteva ore, cerând poliției să acționeze rapid și să-i aresteze pe vinovați.

Reuters amintește că moartea unei studente în New Delhi, după un viol în grup de o brutalitate ieșită din comun, a provocat revoltă în întreaga Indie. În urmă cu câteva zile, un grup format din câteva mii de oameni a pătruns cu forța într-o închisoare de înaltă securitate din nord-estul Indiei, a târât afară un suspect de viol și l-a ucis la lumina zilei. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șerpăria asta este Poliția Română? Amănunte incredibile publicate de o jurnalistă celebră

2 VIDEO Categoria „valori” / Ăla de lângă Bercea Mondial este președintele PSD Olt, cel care i-a luat locul tracto…

3 EXCLUSIV Traian Băsescu NU va candida la Primăria Capitalei!

4 Cum arăta geanta cu 3,8 milioane de dolari cash cu mita primită de Elena Udrea în sediul PDL / Afară, lumea prot…

5 Pro România, partidul CIE / SIE: Predoiu-general, Ponta-copil de trupă, Anghelache-aport valutar