Mexic: Opt membri ai aceleiași familii, găsiți decapitați

Opt membri ai aceleiași familii, între care doi adolescenți, au fost răpiți și decapitați în nordul Mexicului, au informat miercuri autoritățile, relatează AFP. Corpurile au fost găsite după ce un al nouălea membru al acestei familii a reușit să fugă duminică de răpitori și a anunțat autoritățile, în apropiere de Casa Quemada, în statul Chihuahua.

Familia Martinez se afla la bordul unui vehicul atunci când a fost atacată de bărbați îmbrăcați în uniforme militare și având fețele acoperite, a declarat procurorul statului Chihuahua.

Corpurile a trei bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani au fost descoperite miercuri pe un drum de țară. Cu o zi înainte, autoritățile au descoperit cinci cadavre în diferite zone din Casa Quemada, între cele și corpurile a doi adolescenți de 15 ani.

Unii martori au declarat că membri acestei familii ar fi plecat să taie lemne în apropiere. Alții susțin că ei ar fi păzit câmpuri folosite pentru producția de droguri.

Crimele au avut loc în 'Triunghiul de Aur', o regiune care se întinde între statele Sinaloa, Chihuahua și Durango, unde cartelurile de droguri cultivă marijuana și mac pentru opiu. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Adevărul despre ce se întâmplă în America?

2 Ambasadorul SUA la Bucureşti: SUA nu au un alt prieten mai bun decât România. Credeți în voi înșivă. Vom ajuta…

3 Firea, primul semnal că nu va mai candida! Va da vina pe problemele medicale

4 Surse / Firea a încercat un scenariu lacrimogen cu ambulanța pe motiv de dosar la DNA privind spitalul Gomoiu

5 Megadosar de prostituție: Oameni de afaceri și polițiști, trimiși în judecată în cazul clubului unde se distra…