Mexic: Opt membri ai aceleiași familii, găsiți decapitați

Mexic: Opt membri ai aceleiași familii, găsiți decapitați

Opt membri ai aceleiași familii, între care doi adolescenți, au fost răpiți și decapitați în nordul Mexicului, au informat miercuri autoritățile, relatează AFP. Corpurile au fost găsite după ce un al nouălea membru al acestei familii a reușit să fugă duminică de răpitori și a anunțat autoritățile, în apropiere de Casa Quemada, în statul Chihuahua.

Familia Martinez se afla la bordul unui vehicul atunci când a fost atacată de bărbați îmbrăcați în uniforme militare și având fețele acoperite, a declarat procurorul statului Chihuahua.

Corpurile a trei bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani au fost descoperite miercuri pe un drum de țară. Cu o zi înainte, autoritățile au descoperit cinci cadavre în diferite zone din Casa Quemada, între cele și corpurile a doi adolescenți de 15 ani.

Unii martori au declarat că membri acestei familii ar fi plecat să taie lemne în apropiere. Alții susțin că ei ar fi păzit câmpuri folosite pentru producția de droguri.

Crimele au avut loc în 'Triunghiul de Aur', o regiune care se întinde între statele Sinaloa, Chihuahua și Durango, unde cartelurile de droguri cultivă marijuana și mac pentru opiu. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Hai cu dezmembrarea! / O uzină rusă anunță că a trimis un tren cu tancuri de ultimă generație în Ucraina

2 ULTIMA ORĂ Ucraina a doborât în două zile avioane multirol rusești în valoare de peste 130 de milioane de dolari

3 De citit! Foarte interesante amănunte de la vârful Rusiei!

4 Demiteri și arestări la vârful Armatei Rusiei

5 VIDEO Un analist militar rus s-a scăpat la TV: Ucraina va câștiga răboiul. Intenționează să lupte până la ultimul om / Oricât de mult am urî să recunoa…