Miniștri de externe și oficiali ai NATO, filmați în timp ce cântau 'We are the World'

Mai mulți miniștri de externe și oficiali ai NATO, prezenți în această săptămână în Antalya (Turcia), la summitul Alianței Nord-Atlantice, au fost filmați în timp ce cântau cunoscuta melodie a anilor '80, 'We are the World', informează joi DPA.

'Să cântăm încă un cântec, cântecul păcii' — invitația a fost lansată de artistul turc Behzat Gerceker, potrivit AFP, care menționează că, la auzul acestor cuvinte, Mevlut Cavusoglu și Nikos Kocias s-au ridicat de la masă și s-au alăturat cântărețului și formației sale, Enbe Orkestrasi, pentru a intona o versiune a melodiei de succes interpretată în 1985 de Michael Jackson și Lionel Richie.

Cotidianul turc Hurriyet a postat pe site-ul său un video înregistrat miercuri seară în care, pe o scenă și ținându-se de braț, apar miniștrii de externe grec Nikos Kotzias și turc Mevlut Cavusoglu. Între Grecia și Turcia au existat mereu tensiuni, îndeosebi din cauza Ciprului divizat, remarcă DPA.

Pe scenă se mai aflau secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, înaltul reprezentant al diplomației europene, Federica Mogherini, și comandantul suprem al forțelor aliate din Europa (SACEUR), generalul Philip M. Breedlove. În imagini se poate observa cum oficialitățile NATO râd, aplaudă și cântă. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șerpăria asta este Poliția Română? Amănunte incredibile publicate de o jurnalistă celebră

2 VIDEO Categoria „valori” / Ăla de lângă Bercea Mondial este președintele PSD Olt, cel care i-a luat locul tracto…

3 EXCLUSIV Traian Băsescu NU va candida la Primăria Capitalei!

4 Cum arăta geanta cu 3,8 milioane de dolari cash cu mita primită de Elena Udrea în sediul PDL / Afară, lumea prot…

5 România „valorilor” / Haznalele TV sunt în delir