Nouă morți în prăbușirea unui avion privat în nordul Statelor Unite

Nouă morți în prăbușirea unui avion privat în nordul Statelor Unite

Nouă persoane au murit în prăbușirea unui mic avion privat peste un imobil la Akron, în nordul Statelor Unite, a informat presa locală, citând proprietarul avionului și poliția, informează AFP.

Avionul de afaceri bimotor se apropia de aeroportul orașului, situat în Ohio, când s-a prăbușit, potrivit mass-media.

Akron Business Journal, citându-l pe proprietarul avionului Augusto Lewkowicz, a indicat că nouă persoane se aflau la bordul aparatului, inclusiv doi piloți.

"Nimeni nu ar fi supraviețuit", a declarat ziarul pe site-ul său www.ohio.com.

Canalele de televiziune locale, dintre care o filială CBS din Cleveland, WOIO, au afirmat că nouă persoane au decedat în accident.

Un responsabil al poliției rutiere (Highway Patrol) din statul Ohio, Bill Haymaker, a declarat că nimeni la sol nu a fost ucis sau rănit în accident.

Autoritățile orașului au declarat într-un comunicat că pompierii au mers la fața locului pentru a stinge incendiul provocat de prăbușirea avionului. O anchetă a fost lansată și o echipă de la biroul federal pentru securitate în transporturi (National Transportation Safety Board) urmează să vină la Akron. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante