O dronă a survolat coloana oficială a președintelui Obama în Hawaii

O dronă a survolat coloana oficială a președintelui Obama în Hawaii

O mică dronă de agrement a trecut în apropiere de coloana oficială a președintelui SUA Barack Obama în Hawaii, determinând serviciul de protecție să intervină, au anunțat responsabili ai Secret Service, relatează AFP.

Incidentul — care nu s-a soldat cu nici o arestare sau inculpare — a avut loc luni, în timp ce președintele SUA revenea de la o partidă de golf, menționează NBC News. 'Persoana nu știa că convoiul prezidențial trecuse prin această zonă și a cooperat imediat cu forțele de ordine pentru a înceta zborul dronei', a declarat purtătorul de cuvânt Nicole Mainor.

Barack Obama, soția sa Michelle și fiicele lor Malia și Sasha și-au petrecut vacanța într-o vilă închiriată la malul oceanului, în Kailua, în apropiere de capitala Honolulu. Ministerul american al Transporturilor a anunțat recent că dronele trebuie înregistrate până la 19 februarie pentru a pune capăt zborurilor neidentificate.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski