O femeie din nordul Rusiei a murit după ce a muşcat un poliţist

O femeie din nordul Rusiei a murit după ce a muşcat un poliţist

Anchetatorii ruşi caută să stabilească circumstanţele decesului unei femei, care a murit imediat după ce a muşcat un poliţist în oraşul Petrozavodsk, în regiunea Karelia (nord-vest), relatează agenţia Interfax, în ediţia electronică, citată de Mediafax.

"Incidentul a avut loc pe 10 august seara, pe autostrada Lososinsk. Câţiva poliţişti au încercat să afle de ce un grup de persoane se află în stare de ebrietate într-un loc public. O femeie l-a atacat pe un poliţist şi l-a muşcat când acesta a încercat să se apere cu mâna. Imediat după aceasta, femeia a făcut un pas înapoi, a căzut pe pământ şi a murit", a declarat un purtător de cuvânt al Comitetului rus de Anchetă (SKR), Olga Golubenko.

În prezent sunt investigate circumstanţele decesului şi în special, cele în care a fost făcută muşcătura, a adăugat Golubenko, adăugând că femeia decedată putea suferi de o boală gravă.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”