O femeie din nordul Rusiei a murit după ce a muşcat un poliţist

O femeie din nordul Rusiei a murit după ce a muşcat un poliţist

Anchetatorii ruşi caută să stabilească circumstanţele decesului unei femei, care a murit imediat după ce a muşcat un poliţist în oraşul Petrozavodsk, în regiunea Karelia (nord-vest), relatează agenţia Interfax, în ediţia electronică, citată de Mediafax.

"Incidentul a avut loc pe 10 august seara, pe autostrada Lososinsk. Câţiva poliţişti au încercat să afle de ce un grup de persoane se află în stare de ebrietate într-un loc public. O femeie l-a atacat pe un poliţist şi l-a muşcat când acesta a încercat să se apere cu mâna. Imediat după aceasta, femeia a făcut un pas înapoi, a căzut pe pământ şi a murit", a declarat un purtător de cuvânt al Comitetului rus de Anchetă (SKR), Olga Golubenko.

În prezent sunt investigate circumstanţele decesului şi în special, cele în care a fost făcută muşcătura, a adăugat Golubenko, adăugând că femeia decedată putea suferi de o boală gravă.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…