Visul unei fetiţe, spus Papei Francisc, devine realitate: tatăl fetei a fost eliberat din închisoare şi a evitat deportarea

Visul unei fetiţe, spus Papei Francisc, devine realitate: tatăl fetei a fost eliberat din închisoare şi a evitat deportarea

Mario Vargas a fost eliberat, vineri, dintr-o închisoare din Louisiana după ce familia lui a depus garanţii pentru plata cauţiunii de 5.000 de dolari, a relatat publicaţia „The iome” pe pagina sa online.

Jersey Vargas, micuţa luptătoare din oraşul Panorama, statul California, a reuşit să facă parte din delegaţia americană, din care a făcut parte şi preşedintele Barack Obama, care l-a vizitat pe papa Francisc la Vatican, joi.

Scopul micuţei era de a-l convinge pe Suveranul Pontif să-l determine, la rândul lui, pe liderul SUA să-i elibereze tatăl, care risca să fie deportat, iar întreaga familie destrămată. Jersey şi încă o adolescentă reprezentau copiii familiilor de imigranţi din Statele Unite, care putea fi despărţite din cauza legilor imigraţiei.

Tatăl fetiţei se afla în spatele gratiilor încă de anul trecut, fiind arestat după ce a fost prins conducând sub influenţa alcoolului. Mario Vargas era şi principala sursă de bani a familiei, relatează jurnaliştii „The Time”.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Antonia m-a întrebat dacă fac sex anal, iar Velea m-a scuipat și m-a înjurat de morți!”

2 De citit!

3 „Aici e România, sunteți nebuni la cap?” / Interlopii români, război fără precedent cu mafia albaneză după ce te…

4 Soțul i-a luat copiii, iar sora a vândut-o proxeneților / Iadul trăit de o româncă, în Spania / A fost salvată de …

5 Roxen / „Sunt un băiat în corp de fată”