Warren Buffett, pregătit să parieze că Hillary Clinton va fi aleasă preşedinta SUA

Warren Buffett, pregătit să parieze că Hillary Clinton va fi aleasă preşedinta SUA

Miliardarul american Warren Buffett a declarat marţi că democrata Hillary Clinton va candida în alegerile prezidenţiale din 2016 şi le va câştiga.

"Hillary va candida", a declarat Warren Buffett, întrebat despre acest lucru într-o conferinţă organizată de către revista Fortune despre "cele mai puternice femei" ("The Most Powerful Women"), în California.

"Ea îşi va anunţa candidatura cât mai târziu posibil", crede el. Iar "Hillary va câştiga, da", a adăugat miliardarul filantrop.

"Aş paria bani pe acest lucru, ceea ce nu fac de obicei", a mai spus miliardarul râzând.

Hillary Clinton, care împlineşte pe 26 octombrie vârsta de 67 de ani, a amânat orice anunţ cu privire la o eventuală candidatură până la începutul lui 2015.

Warren Buffett, preşedinte şi CEO al holdingului Berkshire Hathaway, este un aliat fidel al preşedintelui Barack Obama care, în ultima sa campanie, a îndemnat Congresul să adopte "regula Buffett" de taxare cu cel puţin 30% a veniturilor anuale mai mari de un milion de dolari.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 O nouă arestare la vârf în Rusia