Actorul Gary Oldman şi cântăreaţa Alexandra Edenborough divorţează după şapte ani de căsnicie

Actorul Gary Oldman şi cântăreaţa Alexandra Edenborough divorţează după şapte ani de căsnicie

Gary Oldman şi cântăreaţa Alexandra Edenborough divorţează după şapte ani de mariaj, din cauza unor "diferenţe ireconciliabile", aceasta fiind a patra căsnicie a actorului englez în vârstă de 56 de ani.

Cântăreaţa Alexandra Edenborough, în vârstă de 36 de ani, a depus actele de divorţ pe 9 ianuarie, la un tribunal din Los Angeles, iar motivele invocate sunt "diferenţe ireconciliabile", potrivit contactmusic.com . Data separării oficiale urmează a fi stabilită, potrivit RadarOnline.com.

Alexandra Edenborough, care s-a căsătorit cu Gary Oldman în seara de Anul Nou din 2008, cere ca actorul să îi plătească pensie alimentară şi onorariile avocatului său şi a cerut ca judecătorul să nu-i acorde lui Oldman pensie alimentară.

Actorul şi Alexandra Edenborough nu au copii împreună.

Gary Oldman s-a căsătorit prima dată cu actriţa britanică Lesley Manville în 1987, dar cei doi s-au despărţit la puţin timp după naşterea fiului lor, Alfie, în 1989.

În 1990, actorul britanic s-a căsătorit cu Uma Thurman, dar mariajul a durat doar doi ani.

Gary Oldman s-a căsătorit din nou în 1997 cu Donya Fiorentino, de care a divorţat în 2001. După un proces care a atras interesul publicului, actorul a obţinut custodia celor doi copii, Gulliver şi Charlie, pe care îi are cu Fiorentino.

După ce a fost singur câţiva ani, actorul britanic părea să fie ferict în cel de-al patrulea mariaj al său. În februarie 2014, Oldman a recunoscut într-un interviu pentru ziarul britanic The Independent că viaţa de om căsătorit nu i se potrivea în tinereţe.

"Dar nu sunt mândru să spun asta. Am încercat de câteva ori, deci probabil că am învăţat ceva din primele trei. Repetiţia e mama învăţăturii, nu aşa se spune? Nu mă mândresc că am ajuns la a patra căsnicie, dar asta e cea bună. Sper că e şi ultima", a spus Oldman în urmă cu aproape un an.

Gary Oldman a fost remarcat ca actor în urma prestaţiei sale din "Sid &Nancy" (1986), când a jucat rolul liderului trupei punk Sex Pistols, Syd Vicious. Actorul a mai interpretat roluri precum Lee Harvey Oswald, în "JFK", contele Dracula, în "Dracula", şi naşul lui Harry Potter, Sirius Black, în seria de filme realizate după cărţile scrise de J. K. Rowling. De asemenea, Gary Oldman a jucat în trilogia "Batman" regizată de Christopher Nolan ("Batman: Începuturi", "Cavalerul negru" şi "Cavalerul negru: Legenda renaşte"). În ultimii ani, actorul britanic a putut fi văzut pe marile ecrane în filmele "Cartea lui Eli", "Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea a II-a" şi "Un spion care ştia prea multe". Deşi este cunoscut în industria cinematografică în special în calitate de actor, Gary Oldman s-a remarcat şi în calitate de regizor al filmului "Nil my Mouth" (1997), realizat pe baza unui scenariu propriu.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...