Actriţa Drew Barrymore a născut o fetiţă

Actriţa Drew Barrymore a născut o fetiţă

Actriţa americană în vârstă de 39 de ani şi soţul ei, consultantul de artă Will Kopelman (36 de ani), au devenit părinţi pentru a doua oară. Ei mai au o fetiţă, Olive, în vârstă de un an şi jumătate. „Olive are o surioară. Toată lumea este fericită şi sănătoasă“, a declarat reprezentantul de presă al cuplului.

La începutul acestei luni, Drew Barrymore declara într-un interviu că a avea copii este cel mai bun lucru pe care l-a făcut în viaţă. Actriţa şi soţul ei s-au căsătorit în septembrie 2012.

Actriţa şi-a făcut debutul în cinematografie în 1980, în filmul „Eveniment periculos/ Altered States“, dar şi-a câştigat celebritatea cu rolul din „E.T. “ şi a devenit cel mai cunoscut copil din lumea actorilor. Ea a ales ulterior să-şi dezvolte cariera actoricească cu roluri de comedie. După o serie de filme mai puţin cunoscute, Drew Barrymore a apărut în câteva pelicule care s-au bucurat de succes, precum seria „Îngerii lui Charlie“, „Chihuahua de Beverly Hills“ şi „Despre bărbaţi şi nu numai“.

A câştigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din „Grey Gardens“ (2009). Deţinătoare a unei stele pe celebrul Hollywood Walk of Fame, Barrymore a apărut pe coperta revistei People în numărul din 2007 dedicat celor mai frumoase femei din lume.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Îi vom distruge!” / Rușii, izolați în Sud după ce ucrainenii au distrus și ultimul pod!

2 Rusul nu știa ce i se întâmplă. Fusese capturat...

3 O profeție tulburătoare făcută de Carl Sagan înainte de a muri s-a viralizat

4 VIDEO Priviți, așa e pe front, în Ucraina...

5 Dovada că e groasă pentru Rusia în Ucraina! Șoigu, în vizită de urgență la cea mai mare fabrică de tancuri!