Andreea Esca şi mama ei, într-o imagine EMOŢIONANTĂ!

Andreea Esca şi mama ei, într-o imagine EMOŢIONANTĂ!

“Mama a fost asistenta medicala de sala de operatie si a lucrat la Institutul Oncologic o viata intreaga, cu oameni bolnavi de cancer”, mărturisea la un moment dat prezentatoarea de la Pro TV, scrie Libertatea.ro.

Andreea Esca a povestit şi un episod în care propria mama i-a dat o lecţie de neuitat: "Odata, cand mi-a fost rau ca venisem de la o petrecere si nu dormisem, am sunat-o pe mama. O asistenta a chemat-o din sala de operatie, iar eu i-am zis: “Mi-e rau, nu stiu ce sa fac“, la care mama mi-a raspuns: “De aia m-ai chemat la telefon? Eu am pe masa o femeie care e bolnava de cancer. Crezi ca e interesant ce spui tu? Ia niste apa cu zahar. Pa!“ si mi-a inchis telefonul. In secunda aia, am innebunit ca m-a lasat pe mine, copilul ei, pentru un strain in operatie. Dupa niste ani, mi-am dat seama ca a fost o lectie ce mi-a servit toti ceilalti 20 de ani. Mi-am dat seama ca asta inseamna sa faci un job cu pasiune si cu aplicabilitate, responsabilitate".

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...