Angelina Jolie și Brad Pitt, bârfiți de vecinii lor din sudul Franței

Angelina Jolie și Brad Pitt, bârfiți de vecinii lor din sudul Franței

Angelina Jolie și Brad Pitt au cumpărat în 2008 domeniul Chateau Miraval din departamentul Var, însă contactele cu vecinii lor din satul Correns, cu 900 de locuitori, sunt foarte limitate, astfel încât aceștia sunt foarte supărați pe celebrii actori, relatează EFE. "Ne consideră niște țărani", s-a plâns publicației Le Journal du Dimanche unul dintre cei 900 de locuitori ai acestei zone situate la circa 250 de kilometri de frontiera franco-italiană.

'Le-am scris din partea unei asociații care luptă împotriva fibrozei chistice, dar nu au răspuns niciodată', a declarat o fostă angajată a Biroului de Turism. Locuitorii insistă că cei doi actori au transformat castelul într-o "fortăreață" apărată de foști militari americani și de personal de securitate al forțelor britanice.

Cunoscuții actori care s-au căsătorit în castelul medieval, în octombrie 2014, au descoperit complexul în timpul unui zbor cu elicopterul și după ce au stat trei ani cu chirie au decis să-l cumpere în 2008 cu 35 de milioane de euro.

Totuși cuplul a făcut câteva eforturi de integrare: în 2011, l-a invitat pe primarul orașului la o cină și a vizitat în compania celor șase copii ai loc târgul 'Entrecasteaux' din zona vecină. De atunci, Brad Pitt a devenit un mare amator de vin roșu, astfel încât s-a înscris în Asociația Maeștrilor Viticoli din Correns.

În iunie, actorul a semnat mai multe sticle de vin pentru a fi vândute în scopuri caritabile, fapt ce a adus asociației încasări de 298.000 de euro, dublu față de anul precedent.

Vecinii lor admit că, deși pentru ei sunt niște "adevărați necunoscuți", Angelina Jolie și Brad Pitt au făcut oarecare publicitate localității și că au beneficiat de pe urma bunăstării familiei care a cheltuit într-o singură zi "mii de euro într-un magazin de jucării". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...