Anul 2015 în 60 de secunde - VIDEO

Anul 2015 în 60 de secunde - VIDEO

Un filmuleţ de 60 de secunde care surprinde cele mai importante evenimente ale anului 2015 este distribuit pe reţelele de socializare. Realizat de Reuters, video-ul începe cu atacurile de la Charlie Hebdo şi se termină cu doborârea avionului rusesc de către Turcia.

Anul 2015 în 60 de secunde (Imagine: Captură)

Filmuleţul ”Anul în 60 de secunde” începe cu atacul terorist de la revista Charlie Hebdo, din Paris, continuă cu atacurile de pe plaja din Egipt, apoi cu imaginile unor ostatici ţinuţi de ISIS în cuşti.

Pe parcursul celor 60 de secunde este marcată întâlnirea istorică dintre Barack Obama şi Raul Castro la summitul din Panama, uciderea leului Cecil şi protestele negrilor din oraşele americane, după ce un poliţist a ucis un tânăr de culoare.

Printre evenimentele rememorate se numără şi criza imigranţilor, care este reprezentată prin mai multe imagini de la sosirea valului de imigranţi pe ţărmurile europene până la drumul anevoios parcurs de migranţi pentru a ajunge în vestul Europei.

Urmează prăbuşirea avionului rusesc în peninsula Sinai şi apoi sângeroasele atacuri teroriste din Paris. Sunt prezentate şi imagini cu membrii ISIS care ameninţă că vor ataca Washingtonul.

Filmuleţul se încheie cu prăbuşirea avionului militar rusesc în Siria, după ce a fost atacat de Turcia, iar ultima imagine este ce a unui tun care trage în depărtare.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa