Arnold Schwarzenegger, pe bicicletă prin Paris

Starul american Arnold Schwarzenegger a profitat de sejurul său în capitala Franței pentru a se delecta ca turist, el fiind văzut sâmbăta trecută pe bicicletă pe străzile din arondismentul al optulea și al șaptelea și zâmbind alături de noua sa iubită, după divorțul răsunător de Maria Schriver, mama celor patru copii ai săi și descendentă a familiei Kennedy, scrie leparisien.fr.

"Guvernatorul", așa cum este supranumit fostul guvernator al Californiei, în vârstă de 67 de ani, se află la Paris pentru a promova blockbuster-ul produs de Paramount Studios "Terminator Genisys", care va fi lansat la 1 iulie, în regia lui Alan Taylor.

Cuplul a luat apoi masa de prânz la "Jules Verne", restaurantul de la Turnul Eiffel. Mai târziu, a vizitat Muzeul Rodin, înainte de a merge la magazinul 'Hermes' de pe Rue de Sevres. Schwarzenegger a luat apoi un avion privat spre Berlin, unde a asistat la avanpremiera filmului "Terminator Genesys", relatează leparisien.fr.

Cu acest blockbuster, Arnold speră să se întoarcă în prim planul box office-ului, după o serie de eșecuri. El a spus că a fost surprins de longevitatea rolului său "Terminator" și că se pregătește să întruchipeze un nou "Conan Barbarul", după mai mult de treizeci de ani de la prima apariție a personajului.

"Dacă cineva mi-ar fi spus acum 35 de ani că voi lua rolul 'Conan', aș fi spus că este imposibil", a declarat actorul la o conferință de presă cu regizorul Alan Taylor și tânăra actriță britanică Emilia Clarke, care joacă rolul 'Daenerys Targaryen' în serialul de televiziune "Game of Thrones".

Aceasta este o situație foarte neobișnuită, pentru că dacă ne gândim la rolurile 'James Bond' sau 'Batman', de exemplu, unde actorii sunt schimbați după câțiva ani, de data aceasta este vorba despre o excepție, a spus Schwarzenegger, adăugând în glumă "Deși cu un corp ca al meu ... ", mai notează leparisien.fr. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 „Dar manual” / Renate Weber i-a dat fetei ei 100.000 de euro

2 Încă o ţară interzice accesul românilor, din 13 iulie. Lista completă a statelor care ne-au impus restricţii

3 Incident „ciudat” / Dacian Cioloș: „Aflu că unele televiziuni spun că aș fi „forțat” urcarea într-un avion de la…

4 Informație / După locale, PSD își va schimba denumirea. Nu este exclusă spargerea în două a partidului

5 VIDEO Zeci de vedete și influenceri au petrecut fără măști și distanțare la inaugurarea Hotelului Novum din Ol…