Arnold Schwarzenegger, pe bicicletă prin Paris

Starul american Arnold Schwarzenegger a profitat de sejurul său în capitala Franței pentru a se delecta ca turist, el fiind văzut sâmbăta trecută pe bicicletă pe străzile din arondismentul al optulea și al șaptelea și zâmbind alături de noua sa iubită, după divorțul răsunător de Maria Schriver, mama celor patru copii ai săi și descendentă a familiei Kennedy, scrie leparisien.fr.

"Guvernatorul", așa cum este supranumit fostul guvernator al Californiei, în vârstă de 67 de ani, se află la Paris pentru a promova blockbuster-ul produs de Paramount Studios "Terminator Genisys", care va fi lansat la 1 iulie, în regia lui Alan Taylor.

Cuplul a luat apoi masa de prânz la "Jules Verne", restaurantul de la Turnul Eiffel. Mai târziu, a vizitat Muzeul Rodin, înainte de a merge la magazinul 'Hermes' de pe Rue de Sevres. Schwarzenegger a luat apoi un avion privat spre Berlin, unde a asistat la avanpremiera filmului "Terminator Genesys", relatează leparisien.fr.

Cu acest blockbuster, Arnold speră să se întoarcă în prim planul box office-ului, după o serie de eșecuri. El a spus că a fost surprins de longevitatea rolului său "Terminator" și că se pregătește să întruchipeze un nou "Conan Barbarul", după mai mult de treizeci de ani de la prima apariție a personajului.

"Dacă cineva mi-ar fi spus acum 35 de ani că voi lua rolul 'Conan', aș fi spus că este imposibil", a declarat actorul la o conferință de presă cu regizorul Alan Taylor și tânăra actriță britanică Emilia Clarke, care joacă rolul 'Daenerys Targaryen' în serialul de televiziune "Game of Thrones".

Aceasta este o situație foarte neobișnuită, pentru că dacă ne gândim la rolurile 'James Bond' sau 'Batman', de exemplu, unde actorii sunt schimbați după câțiva ani, de data aceasta este vorba despre o excepție, a spus Schwarzenegger, adăugând în glumă "Deși cu un corp ca al meu ... ", mai notează leparisien.fr. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Vela, imbecilule, dă-ți demisia! Îi obligi pe români să stea în casă și le dai amenzi, dar nu vezi ce se întâm…

2 Aici trebuia dat cu tunul, în adevăratul buboi! Termitele bugetare despre care nu vorbește nimeni

3 VIDEO Studiu prezentat de un cunoscut virusolog german: „Nu există virus „viu” pe suprafețe. Nu vă puteți infe…

4 Orban i-a cerut lui Nelu Tătaru să o demită pe Sorina Pintea de la șefia Spitalului Județean Baia Mare

5 VIDEO Studiu / Priviți cum se răspândește virusul COVID de la un simplu tușit ori strănut. Particulele de aeros…

recomandări

Te ia DNA: MIHAI LAURENTIU ALFRED

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cel mai spectaculos sport revine cu un super video