Betty Boop revine pe marele ecran după o pauză de 26 de ani

Betty Boop, personajul animat creat în anii 1930, un adevărat simbol al senzualităţii şi feminităţii, va reveni pe marele ecran, după o pauză de 26 de ani, într-o comedie muzicală, informează hollywoodreporter.com.

Betty Boop revine pe marele ecran după o pauză de 26 de ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Casa de producţie Syco Entertainment a lui Simon Cowell şi cea de producţie digitală Animal Logic din Australia, care a realizat filme precum "Marea aventură Lego/ Lego Movie" şi "Marele Gatsby/ The Great Gatsby", vor să o readucă pe marele ecran pe Betty Boop.

Cele două case de producţie au anunţat, joi, că dezvoltă o comedie care o va avea ca personaj principal pe celebra Betty Boop.

Betty Boop - un personaj feminin animat inspirat de "flapper girls" din epoca jazzului, purtând o rochie mini care îi pune în evidenţă silueta planturoasă - are o carieră de peste 80 de ani. Prima oară a apărut pe ecrane în anul 1930, fiind creată de Max Fleischer, în timp ce cea mai recentă apariţie a sa a fost în superproducţia "Cine vrea pielea lui Roger Rabbit?/ Who Framed Roger Rabbit", din 1988.

"Betty este o legendă şi unul dintre cele mai importante staruri din lume - sunt încântat că voi lucra cu ea. Betty, am lucrat cu mari dive, dar sunt convins că tu vei putea fi mai mare ca ele", a spus Simon Cowell.

"Betty este o fată amuzantă şi este o oportunitate extraordinară să creăm o comedie muzicală care să o aibă în centrul acţiunii pe aceasta", a declarat Adam Milano, directorul de film de la Syco.

De asemenea, CEO de la Animal Logic, Zareh Nalbandian, a declarat: "Sunt încântat că Animal Logic este parte a acestei noi colaborări cu Betty. Ea este uimitoare, o legendă şi un personaj iubit şi ne vom distra realizând debutul ei pe marele ecran în secolul al XXI-lea".

Filmul este produs de Nalbandian şi Jason Lust de la Animal Logic şi Cowell şi Milano de la Syco.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / În PSD se vorbește despre iminenta punere sub acuzare a lui Dragnea, Carmen Dan și Dăncilă în Dosar…

2 Hai, că se poate! Cîțu anunță înghețarea salariilor demnitarilor, concedieri din aparatul bugetar, interzicere…

3 ULTIMĂ ORĂ / Ministrul de interne îl va destitui pe Raed Arafat săptămâna viitoare

4 Prostul politicii românești a rămas fără partid. Toți membrii celei mai mari organizații au demisionat scuipân…

5 Guvernul PNL, un prim pas spre decență: Pensia nu va mai putea fi cumulată cu salariul la stat

recomandări

Te ia DNA: Sorin Tilihoi

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

America literară - o hartă a celor mai bune cărți pentru fiecare stat - partea I