Campionatul Mondial de Sex în Aer: spectacol erotic şi comedie

Ineditul campionat a avut loc la New York în acest an şi se bucură de tot mai multă popularitate în Statele Unite ale Americii. După ce au băut suficientă bere, concurenţii s-au dezbrăcat de inhibiţii şi au urcat pe scenă, mai mult sau mai puţin dezbrăcaţi, pentru a mima o partidă de sex.

Ca la orice concurs, la Campionatul Mondial de Sex în Aer există un juriu şi câteva reguli. Mai exact, două reguli, ambele foarte importante: orgasmul trebuie întotdeauna mimat, iar pe scenă trebuie să existe o altă persoană (imaginară) în timpul reprezentanţiei. Juriul, printre care se află şi nume „cu greutate“ din industria porno (cum ar fi starleta Lisa Ann), comentează fiecare „act artistic“, dar publicul este cel care votează câştigătorul.

FOTO: Captură video Huffingtonpost.com

Reprezentaţiile trebuie să fie cât mai autentice, originalitatea fiind foarte apreciată. Iar majoritatea concurenţilor au dat dovadă de multă originalitate, oferind spectacole amuzante, demne mai degrabă de reprezentaţiile de stand-up comedy decât de cele erotice.

Câştigătorul ediţiei din acest an a fost Adam Wilson – nume de scenă „Tootenanny“ – preferat de public pentru a doua oară.  

FOTO: Captură video Huffingtonpost.com

„The Air Sex Championship este nu doar cel mai mare spectacol de divertisment, ci şi un eveniment educaţional, care inspiră oamenii. Este o sărbătoare a sexului, un spectacol erotic cu note pozitive“, spune reprezentantul evenimentului Chris Trew, pentru publicaţia americană The Huffington Post.

Potrivit informaţiilor de pe site-ul oficial al evenimentului, Airsexworld.com, în curând va fi realizat şi un film despre această competiţie „fără perdea“.

Câteva dintre cele mai reuşite reprezentaţii găsiţi în materialul video realizat de Huffington Post AICI

 

 

Sursa: adevarul.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Adevărul despre ce se întâmplă în China! Oameni buni, acolo este acum iadul!

2 Bătaie de joc! Asta ia spor de 3.000 lei pentru condiții grele de muncă!!! E angajată la Parlament și are un s…

3 VIDEO Cum construiesc chinezii un spital într-o săptămână. Imagini cu „pădurea” de excavatoare şi camioane mob…

4 Un articol devastator. Toți moldovenii ar trebui să-l citească!

5 LIVE Virusul ucigaș / 41 de morţi şi 1.300 de persoane contaminate în China. Armata trimite personal medical la…

recomandări

Te ia DNA: Danut Groza

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dacă vrei Jurassic Park în viața reală, mută-te în Australia