Cântăreţul Mick Jagger a devenit străbunic

Cântăreţul Mick Jagger a devenit străbunic

Cântăreţul britanic Mick Jagger, solistul trupei rock The Rolling Stones, a devenit străbunic la vârsta de 70 de ani.

Mick Jagger (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mick Jagger a obţinut acest "statut" după ce Assisi Jackson, nepoata lui în vârstă de 21 de ani, a născut, weekendul, trecut o fetiţă, , informează huffingtonpost.com.

Potrivit CBS News, bebeluşul este primul copil al cuplului format de nepoata celebrului rocker şi iubitul ei, Alex Key, în vârstă de 25 de ani. Numele fetiţei nu a fost deocamdată dezvăluit.

Mick Jagger, o legendă a muzicii rock, are şapte copii cu patru femei diferite şi patru nepoţi. Jade Jagger, fiica lui Mick Jagger cu fosta lui soţie Bianca Jagger, este bunica în vârstă de 42 de ani a bebeluşului născut weekendul trecut. Jade Jagger, fost model profesionist, urmează să nască şi să devină mamă pentru a treia oară peste câteva săptămâni.

"Femeile din familia noastră au pur şi simplu tendinţa de a avea copii de la vârste fragede. E ceva care ţine de genele noastre", a declarat Assisi Jackson pentru revista Hello!.

2014 a fost până acum un an dificil pentru celebrul rocker britanic. Iubita sa, creatoarea de modă L'Wren Scott, s-a sinucis la vârsta de 49 de ani, în luna martie. Cei doi aveau o relaţie din anul 2001.

Tragedia l-a determinat pe solistul trupei The Rolling Stones să reprogrameze concertele pe care grupul trebuia să le susţină în Australia şi Noua Zeelandă. Turneul mondial al trupei britanice, intitulat "14 On Fire", va fi reluat cu un concert la Oslo, pe 26 mai.

Mick Jagger a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame alături de colegii săi din trupa The Rolling Stones în 1989. Totodată, cântăreţul a primit din partea reginei Marii Britanii, în anul 2003, titlul de Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic pentru servicii deosebite aduse industriei muzicale.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ești o incompetentă și o dobitoacă, fă nenorocito!” / Doctorița Andreea Moldovan, agresată de masturbatoa…

2 Culisele demiterii lui Voiculescu / Barna a rămas bujbe!Variantele luate în calcul de USR-PLUS

3 Așa o fi?

4 Cine sunt cei 19 membri ai misteriosului Grup de Comunicare Strategică / 12 dintre ei au grade militare

5 Gunoaiele României / Azi, Radu Cristescu, escrocul patentat care tinde să devină portavocea PSD