Cât de greu este să fii asistenta personală a unei vedete: „Am făcut contrabandă de droguri şi a trebuit să mă despart în locul ei de un actor faimos“

Cât de greu este să fii asistenta personală a unei vedete: „Am făcut contrabandă de droguri şi a trebuit să mă despart în locul ei de un actor faimos“

Sub protecţia anonimatului, asistenta a povestit că iniţial a fost foarte entuziasmată, căci vedeta i-a promis că va lucra în echipa de producţie, exact ceea ce îşi dorea să facă. Dar înţelegerea a fost rapid demontată, odată cu prima cerinţă bizară pe care a primit-o din partea actriţei.

„M-am despărţit în locul ei de un actor foarte cunoscut. Mi-a zis «Tocmai am terminat filmările la o peliculă în care jucăm împreună şi nu cred că relaţia noastră o să funcţioneze. Într-un fel mă întâlnesc cu altcineva. Nu ai putea să-i spui să mă lase în pace?». Mi-a spus lucrurile acestea la telefon, în preajma Crăciunului. Mi-a mai zis: «Acceptă întâlnirea în numele meu şi mergi în locul meu». Asta am făcut. Ai crede că cel mai rău lucru este să trimiţi un mesaj prin care să-l anunţi că te desparţi de el, dar nu este deloc aşa. Să-ţi trimiţi asistenta să o facă este mult mai oribil. În plus, el habar nu avea ce urmează, nici nu bănuia, de aceea a fost şi mai trist“, a declarat asistenta pentru „New York Magazine“.

Ai crede că cel mai rău lucru este să trimiţi un mesaj prin care să-l anunţi că te desparţi de el, dar nu este deloc aşa. Să-ţi trimiţi asistenta să o facă este mult mai oribil

Aceasta crede că acea despărţire a fost un fel de probă pentru ea şi spune că abia atunci a început să aibă o idee despre care erau, în realitate, atribuţiile sale. Tot timpul şi toată atenţia erau îndreptate către artistă, iar viaţa proprie trecea în plan secund. 

Cum arată o zi din viaţa unei asistente de la Hollywood? Se trezea la cinci, îi făcea ceaiul, îi pregătea micul dejun şi vitaminele. Mergea la Starbucks să îi cumpere cafea, pe care i-o punea întotdeauna lângă pat. Făcea programul pentru ziua respectivă şi îi verifica e-mailurile. Pornea televizorul pentru că până la ora şapte, vedeta dorea să ştie tot ce se întâmplă în lume. Cumpăra ziarele şi citea recenziile unor cărţi, pentru ca mai apoi să meargă la librării să le cumpere, chiar dacă de cele mai multe ori actriţa renunţa să le mai citească după doar câteva capitole. Dacă i se propunea un proiect, citeau împreună scenariul.

Zâmbetul hollywoodian fals

Pentru că nu avea niciodată timp pentru propriile probleme şi nici intimitate, asistenta şi-a găsit refugiul într-un bar din apropierea casei actriţei. „Părăseam casa doar pentru a merge să beau. Era un loc în apropiere de casă. Patronii localului mă cunoşteau pentru că ea mă luase de câteva ori de acolo, ei mă înţelegeau şi îmi spunea «Ştim ce te aşteaptă acasă, aşa că următorul rând este din partea casei». Beam foarte mult, apoi mergeam acasă şi o hrăneam, iar această situaţie a continuat vreme de mai multe luni până când mi-am spus «Toată treaba asta mă transformă într-o alcoolică. Nu sunt mulţumită de persoana care am devenit». Chiar şi sora mea mi-a spus «Vreau să te plesnesc pentru că ceea ce ai tu nu se numeşte viaţă. Nu eşti tu. Nu eşti fericită. Ai acel zâmbet hollywoodian fals»“, a povestit asistenta pentru „New York Magazine“. 

Întâlnirea cu un clarvăzător

Într-o seară artista a sunat-o sub pretextul că are nevoie urgentă de ea întrucât merge la terapeut şi nu poate conduce. „A trebuit să-mi las familia şi să o conduc pe ea, dar am înţeles situaţia. Stăteam în maşină şi citeam şi brusc mi-am amintit că numele terapeutului îmi suna cunoscut. Mi-am dat seama că nu era un terapeut, ci un clarvăzător. Mi-am amintit pentru că i-am văzur numele pe un cupon de reducere primit drept cadou în cadrul unei gale. Era un clarvăzător. Şi atunci m-am gândit «Am plecat din mijlocul unui eveniment în familie pentru a o duce pe ea la clarvăzător?»“

Droguri denumite „ierburi medicinale“

Atunci asistenta a început să vadă mai clar lucrurile şi să verifice până la cel mai mic detaliu sarcinile pe care i le dădea. Acela a fost momentul în care a realizat că „ierburile medicinale“ pe care le ridica pentru ea, erau de fapt droguri. „A trebuit să zburăm cu avionul pentru a ajunge la un festival de film. Când am ajuns mi-a spus că a pus câteva lucruri la mine în bagaj şi mi-am dat imediat seama «Doamne, am urcat în avion cu droguri. Am făcut contrabandă de droguri. Puteam să fiu arestată. Puteai măcar să mă avertizezi»“.

Asistenta a devenit şi mai suspicioasă şi verificând medicamentele pe care actriţa le lua şi-a dat seama că suferea de o boală cu transmitere sexuală şi i-a sunat pe toţi partenerii ei de viaţă pentru a-i avertiza. „L-am sunat pe fostul ei iubit şi i-am spus. Cred că era cel mai corect lucru pe care îl puteam face pentru ei“, a mărturisit asistenta. 

Când i-a anunţat pe ceilalţi oameni din echipa vedetei că demisionează a aflat că artista avusese numeroase asistente şi că ea a fost singura care a rezistat mai mult de şase luni în preajma ei. „Am supravieţuit, dar am fost foarte obosită din toate punctele de vedere şi am început să urăsc tot ce are legătură cu această industrie“, a conchis asistenta pentru „New York Magazine“.

 

 

 

 

 

 

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, e țiitoarea...

2 Așa o fi?

3 Țiitoarea lui Dragnea, audiată la DNA! / Ăsta să fie motivul despărțirii de fațadă?

4 Noile scenarii de la Washington cu invadarea Ucrainei de către Rusia

5 Sebastian Lăzăroiu: Greva de la STB miroase urât / Ce s-ar ascunde în spatele acțiunii clocite de apropiatul Gab…