Charlie Sheen a participat la provocarea găleţii cu gheaţă într-un mod inedit. Gestul făcut de actor - VIDEO

Actorul Charlie Sheen a participat şi el la provocarea găleţii cu gheaţă lansată de fundaţia americană ALS, printr-un videoclip diferit de toate celelalte care au vizat campania umanitară de strângere de fonduri.

Charlie Sheen (Imagine: captură video)

Actorul în vârstă de 49 de ani se prezintă la începutul filmării, după care ia o găleată şi o răstoarnă deasupra capului, numai că, spre deosebire de celelalte provocări duse la capăt de personalităţi, din găleata lui Charlie Sheen nu curge apă cu gheaţă.

"Staţi puţin... Asta nu e gheaţă. Ăştia sunt 10.000 de dolari", spune el arătând spre bancnotele căzute pe podea. "Pe care îi donez astăzi fundaţiei ALS. Hai să fim sinceri: gheaţa se va topi, dar banii ăştia chiar o să ajute nişte oameni."

Sheen a dat mai departe provocarea către Jon Cryer (actorul din rolul fratelui lui Charlie Harper din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate", rol interpretat şi de Charlie Sheen) , Ashton Kutcher (actualul protagonist al serialului) şi Chuck Lorre (creatorul serialului), cu menţiunea să "facă exact ce a făcut şi el" în filmare. "Haideţi băieţi! E pentru o cauză nobilă", adaugă actorul înainte să îşi ia la revedere.

Viaţa personală a actorului Charlie Sheen a fost deosebit de turbulentă, marcată de numeroase scandaluri intens mediatizate, provocate de dependenţa de alcool şi de droguri, divorţuri şi violenţă conjugală. De altfel, din cauza acestor scandaluri, Charlie Sheen a fost concediat, în 2011, din distribuţia serialului "Doi bărbaţi şi jumătate".

În 2010, Charlie Sheen a fost cel mai bine plătit actor de televiziune din lume, câştigând 1,8 milioane de dolari pentru fiecare episod din serialul de comedie "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men", în care a interpretat rolul personajului Charlie Harper, un afemeiat notoriu.

În prezent, Charlie Sheen joacă în serialul "Anger Management", care este difuzat de televiziunea americană FX.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Epidemia face ravagii în Rusia! / Doctoriţa care l-a sfidat pe Putin şi a dat alarma despre coronavirus, arestat…

2 Previziunile IHME(University of Washington) pentru România: 13 aprilie, vârful epidemiei, 8 mai, prima zi fără…

3 Guvernul Orban a hotărât: Urmează o perioadă de sacrificii uriaşe pentru toată lumea, cu excepţia bugetarilor

4 VIDEO Imagini inedite cu Boris Johnson publicate de Rareș Bogdan

5 VIDEO Foarte util / Medic din prima linie în lupta cu COVID-19 despre „mitul tratamentelor minune” și fake-urile…

recomandări

Te ia DNA: Camelia Gavrila

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Reîncepe 'Dosarele X'! Iată trailerul