Dan Voiculescu publică prima carte de economie din penitenciar. Prefața a fost scrisă de Ilie Șerbănescu

Dan Voiculescu publică prima carte de economie din penitenciar. Prefața a fost scrisă de Ilie Șerbănescu

“Economia românească : realităţi şi perspective de dezvoltare” este titlul primei cărți în curs de publicare a lui Dan Voiculescu, închis la Penitenciarul Rahova, unde execută 10 ani pentru spălare de bani în dosarul ICA.

 Potrivit site-ului Bibliotecii Naționale a României- Centrul Naţional ISBN-ISSN-CIP, cartea lui Dan Voiculescu apare în Bibliografia Cărților în curs de apariție în ianuarie 2015. Potrivit site-ului, Descrierile CIP sunt realizate exclusiv pe baza informaţiilor furnizate de către editori.

“VOICULESCU, DAN. Economia românească : realităţi şi perspective de dezvoltare / Dan Voiculescu ; pref. de dr. Ilie Şerbănescu. - Târgovişte : Bibliotheca, 2015”- apare pe site-ul Bibliotecii Naționale.

  *Pentru fiecare două zile de muncă la o carte, condamnatului i se scad trei zile de detenție. Această regulă a fost luată în serios și a ajuns scopul suprem pentru mulți deținuți.

Voiculescu a ținut cursuri timp de opt ani la Academia de Studii Economice București. El a lucrat în cadrul Catedrei de Relații Economice Internaționale, disciplina „Competiție și Competitivitate”.

Pentru cei care uită trebuie spus că Ilie Șerbănescu a fost ministru sub guvernarea CDR și are statut de invitat aproape permanent în emisiunile de la Latrina3. 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O să aveți un șoc după ce veți citi povestea asta! Așa vi se fură țara, dragi români!

2 Interlopi la PNL

3 Cine sunt cei patru „oameni obișnuiți" care i-au făcut partid lui Dragnea

4 DEZVĂLUIRI Pesediștii înroșeau telefoanele / Presiunile puse de cumnatul lui Adrian Năstase asupra conducerii AS…

5 Dur articol! Așa este, domnule președinte?