DE NECREZUT! Un clip în care Charlie Sheen îi face sex oral unui bărbat şi fumează cocaină a ieşit la iveală. Clipul datează din anul în care Sheen a fost diagnosticat cu HIV

DE NECREZUT! Un clip în care Charlie Sheen îi face sex oral unui bărbat şi fumează cocaină a ieşit la iveală. Clipul datează din anul în care Sheen a fost diagnosticat cu HIV

Radar Online a obţinut un clip video în care Charlie Sheen îi face sex oral unui bărbat şi fumează crack (cocaină), care datează din 2011, anul în care actorul a fost diagnosticat cu HIV.

Un clip video în care Charlie Sheen îi face sex oral unui bărbat şi fumează crack, din anul în care actorul a fost diagnosticat cu HIV, a ieşit la iveală

Charlie Sheen ar fi plătit milioane de dolari pentru ca acest clip să nu ajungă la presă, dar Radar Online a reuşit să obţină o copie a acestuia, relatează dailymail.co.uk.

Potrivit Radar Online, clipul durează 30 de secunde şi îl arată pe Charlie Sheen zâmbind şi fumând crack înainte de a-l seduce pe un alt bărbat, al cărui nume nu este oferit.

Clipul a fost în centrul unui proces de 20 de milioane de dolari, dar Charlie Sheen a făcut un aranjament cu cel din imagini, plătindu-i mai multe milioane de dolari pentru a nu se ajunge în instanţă.

Bărbatul din clip susţine că Charlie Sheen i-a spus înainte de a avea raporturi sexuale că "nu suferă de nicio boală venerică", dar că după aceea a fost diagnosticat cu herpes genital.

"Charlie a cumpărat clipul şi a făcut aranjamentul pentru că el şi cei din tabăra sa credeau că viaţa sa va fi distrusă dacă imaginile ar ieşi la iveală", a declarat o sursă pentru Radar.

Încă nu se ştie dacă acest clip a fost realizat înainte sau după ce actorul a fost diagnosticat cu HIV.

Actorul Charlie Sheen a anunţat marţea trecută că a fost diagnosticat cu HIV în urmă cu patru ani, în urma unui control medical pe care l-a solicitat după ce a petrecut "două sau trei nopţi consecutive cu dureri de cap foarte puternice, cu migrene îngrozitoare şi o transpiraţie abundentă".

"Credeam că am o tumoare pe creier. Credeam că voi muri", a mărturisit Charlie Sheen în emisiunea "Tonight show".

 

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bianca Drăgușanu, amantă, prostituată, psihopată…” / Daria Radionova l-a dat în fapt pe Alex Bodi!

2 Așa o fi?

3 Așa e!

4 VIDEO Actorul PSD George Ivaşcu, noul Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România

5 Uite dovada măsluirii! / „Marele document” care a făcut vâlvă ieri a fost adăugat ulterior cu pixul în registrul…