Doi membri ai Comisiei de Etică a UNATC au demisionat în urma scandalului din instituţie

Doi membri ai Comisiei de Etică a UNATC au demisionat în urma scandalului din instituţie

Doi membri ai Comisiei de Etică a UNATC, Mircea Ciocâltei şi Mihaela Petre, care ar fi votat împotriva deciziei de a-i fi desfăcut contractul de muncă lectorului universitar Andrei Rus, şi-au înaintat, joi, demisiile din această structură.

"Pentru că a început să se scrie - cu nume - despre componenţa comisiei de etică a UNATC care a decis ieri sancţionarea mea prin desfacerea contractului de muncă, simt nevoia să menţionez scurt că domnii Mircea Ciocâltei şi Mihaela Petre, cei doi membri ai acesteia care se pare că au votat împotriva acestei decizii, şi-au înaintat astăzi demisiile din comisie. Vreau să le mulţumesc mult nu doar pentru că s-au împotrivit sancţiunii, ci pentru că au recunoscut în felul acesta că nu există probe pentru o asemenea decizie", a scris criticul de film Andrei Rus, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Andrei Rus îi mulţumeşte lui Laurenţiu Damian (fostul preşedinte al Senatului UNATC, n.r.), pentru că i-a luat apărarea la şedinţa cu membrii Senatului, care a avut loc miercuri.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina