După căsătorie, soția lui George Clooney ar fi devenit un coșmar pentru personalul hotelurilor și restaurantelor

După căsătorie, soția lui George Clooney ar fi devenit un coșmar pentru personalul hotelurilor și restaurantelor

După căsătorie, soția lui George Clooney ar fi devenit un "coșmar" pentru personalul hotelurilor și restaurantelor, scrie revista Star, preluată luni de 7sur7.be.

Fiind avocat, se credea că Amal Clooney este o femeie cu picioarele pe pământ, însă potrivit unei surse sub acoperirea anonimatului, Amal Alamuddin, devenită doamna Clooney în 27 septembrie 2014, s-ar fi lăsat pradă noului ei statut de celebritate. "Amal a ajuns să fie super-snoabă. Dacă servirea nu este perfectă la hotel sau la restaurant, se plânge personalului; este un adevărat coșmar să te afli în preajma ei", susține sursa, adăugând că Amal (37 de ani) cere ca prosoapele să fie bine pliate, iar pernele bine înfoiate. "Se consideră o prințesă", mai spune sursa în Star.

Se pare însă că acest comportament de divă nu este pe placul lui George Clooney. "George este mândru că tratează oamenii cu respect și este oarecum stânjenit de această trăsătură de caracter a lui Amal...Este nevoit să rămână în urmă și să ceară scuze pentru comportarea ei, dar nu va face acest lucru mereu...", a încheiat sursa menționată. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful Armatei Ucrainei se dă cocoș: Putem distruge şapte tancuri ruseşti în 36 de secunde

2 Un colier uman?

3 De citit ce spune generalul Wesley K. Clark...

4 O polițistă s-a împușcat în cap, în wc-ul unei gări din Mehedinți

5 VIDEO Macron, cu ochii pe Rareș Bogdan după cererea sa privind România