Elton John, victima unor umoriști ruși care l-au sunat la telefon pretinzând că sunt Putin

Solistul pop britanic Elton John s-a declarat fericit că președintele rus, Vladimir Putin, l-a sunat pentru a fixa o întâlnire și a aborda problemele minorității gay, însă totul s-a dovedit a fi o glumă a unor comedianți care au pus la cale această farsă, relatează online ziarul spaniol ABC. Umoriștii Vladimir Krasnov și Aleksei Stolyarov, celebri în Rusia pentru glumele lor, au recunoscut miercuri că au fost ei, nu Putin, cei care au vorbit la telefon cu Elton John. Convorbirea de circa 11 minute, va fi transmisă de un program de televiziune.

Potrivit lui Krasnov, care a acordat un interviu ziarului Komsomolskaya Pravda, cântărețul s-a arătat deosebit de fericit pentru acest apel: "Mulțumesc, mi-ați înveselit ziua. Această zi și această conversație a fost cel mai splendid lucru din viața mea", a spus el.

Cei doi comici l-au sunat pe Elton John după ce acesta a criticat reprimarea la care este supusă comunitatea LGTB în Rusia, ilustrată mai ales prin "legea privind propaganda gay" aprobată în 2013.

În cadrul recentei sale vizite în Ucraina, Elton John l-a criticat pe președintele rus pentru argumentele sale "stupide" împotriva comunității homosexuale, calificând atitudinea drept "ridicolă". Iar în declarații acordate apoi BBC, și-a exprimat interesul de a se întâlni personal cu Putin.

Artistul britanic a difuzat a doua zi un mesaj pe contul său de Instagram în care arăta că a fost contactat de președintele rus, căruia îi mulțumea public pentru gestul său.

Un purtător de cuvânt al Kremlinului, Dimitri Peskov, a negat însă marți că Vladimir Putin ar fi vorbit cu Elton John și atunci s-a emis ipoteza ca artistul să fi căzut victima unei farse telefonice. AGERPRES

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ALERTĂ Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte! „Dăncilă să se pregătească pentru un dialog cu procurorii, din c…

2 HARTĂ INTERACTIVĂ Rezultate alegeri prezidențiale 2019 - Turul 1. Vezi cât a obținut fiecare candidat și în ce…

3 Mesajul lui Sebastian Lăzăroiu pentru cei care cer dezbatere cu Dăncilă: Rușine!

4 Pentru cunoscători / Tentativa lui Macron și a serviciilor secrete franceze de a face jocuri murdare în România …

5 Gata, „revoluția anti-clica PSD” a lui Orban s-a terminat! Reforma administrației, promisă „rapid”, se amână „…

recomandări

Te ia DNA: Catalin Chereches

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Vezi cum piatra asta sare de 88 de ori peste apă